Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért nem tudják elfogadni, hogy a szex lehet élvezetes érzelmek nélkül is?
Vmilyen szintű vonzalom azért szükséges. Megértem, ha van akinek megy úgy is. Én érzelmek nélkül nem tudok. Gondolom mások is így vannak, s nem tudják elfogadni, hogy különbözőek vagyunk.
Ameddig egy csaj nem ribi, s egy srác nem dug válogatás nélkül, akkor nincs nagy baj.
Mert aki nem akarja elhinni, annak nyilván nem megy a szex érzelmek nélkül, ezért ezen kár vitatkozni.
A jóllakott soha nem érti meg az éheset.
De a vonzalom az vágy.
Az érzelem az szerelem vagy egyéb előítéletes dimenzió.
Lehet érzelem nélkül is szexuális viszonyt folytatni, pusztán elegendő a kölcsönös vonzalom-szimpátia is, de érzelmek nélkül soha nem lesz olyan, mint érzelmekkel !
Tapasztalatból beszélek, mint nő.
Nem akartam kapcsolatot, hosszú ideig, de szükségem volt egy olyan emberre, aki az előző szerelmi csalódásomon túlsegít. Segített ! De a szex, az közel sem volt olyan, mint amikor valakit szerelemből szeretünk !
Kétszer jártam már így, és határozottan állítom, felesleges ilyen szexuális dolgokba bocsátkozni.
De a kérdésre válaszolva, ez egyéntől és helyzettől is függ, hogy ki mennyire képes elhatarolni az ilyesmit.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!