Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudna szex partnerem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudna szex partnerem segìteni hogy ne legyen korai magömlèsem?

Figyelt kérdés
Tehet lànyok ötleteire vagyok kivàncsi biztos talàlkoztak mâr ilyennel meg több lehet a tapasztalat is
2019. febr. 12. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Szex előtt kivered vagy kiveritek közösen , szám oral is. Vagy van késleltetős óvszer , durexből használjuk azt mi . 🙂 lidokain kenőcs , de arra nem szabad rá kapni !!! Valamint többször megállsz es addig nyalod vagy ujjazod .

Tanulható elvileg , de nagy türelem kell hozzá és iszonyat nagy koncentráció . Lingam masszázs jó erre . ✌️ L

2019. febr. 12. 15:41
 2/4 Diavolino44 ***** válasza:

Nem értem a kérdést. Kivéve, ha te vagy a lány. (Gondolom nem)

Mert ebben a nőnek van a legkevésbé szerepe. Annyiban tud egy no segíteni, hogy nem mozog mikor közel érsz. De max ennyi.

Erre neked kell rajonnod. Start-stop technikára googliz ra. Az esetek nagy részében ez is elég. Pár hét alatt meg tud szűnni. Ha nem sikerült 2 hét múlva írj rám privit.

A kiverem előtte, ill. Lidocainos kesleltetok szinten jók. De!

Felejtsd el. Mert tok jól fog működni amíg 30 alatt vagy. De afölött szépen kezdődnek a merevedési zavarok, mert nem vagy annyira kanos mint huszon pár évesen.

2019. febr. 12. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsó az valamilyen szinten egyetértek , de ez a merevedési zavar nem áll nekem össze , hogy ez hogy jön ide . 🙄 Párom 40 felett van és semmi probléma . A lidokainos kenőcsöt direkt írtam , hogy ne nagyon alkalmazzátok , mert rákaphatsz. De mikor tényleg nagy menetet akartok , akkor arra jól jöhet. 😀
2019. febr. 12. 20:21
 4/4 Diavolino44 ***** válasza:
#3 merevedési zavar és a korai magomles gyökere egy és ugyanaz. Nincs kontroll. Amíg jó a hormonhaztartas működhet a dolog.
2019. febr. 13. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!