Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy rövid kapcsolat után,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy rövid kapcsolat után, mikor érdemes hiv tesztet csináltatni az ÁNTSZnél?

Figyelt kérdés

Csak orális szexig jutottunk. Én elégítettem ki a férfit, három alkalommal.

ELISA tesztet csinálnak az ÁNTSZnél.

Mennyi idővel a kapcsolat vége után érdemes menni, hogy már biztos eredményt adjon?

Ezek a tesztek lehetnek álnegatívat?

2019. febr. 12. 06:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, tudom normális választ vársz, de fogalmam sincs mennyi idő múlva lehet kimutatni. Amúgy tuti nem kezdenék úgy senkivel, ha feltételezném, hogy ilyen betegséget kaphatok el tőle.
2019. febr. 12. 06:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Rákerestem, minimum 4 hét.
2019. febr. 12. 06:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Most kb 16 hét környékén vagyok. Ha most megyek, akkor már biztos eredményt ad? Ezek a tesztek nem lehetnek álnegatívak, igaz?

2019. febr. 12. 06:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Minden teszt lehet false positive, fel is hívják a figyelmet, hogy elsőre ne ijedj meg, meg kell ismételni.
2019. febr. 12. 07:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak kicsi az esélye hogy orális szextől durva dolgot elkapj, nem lehetetlen de ott a legkisebb a kockázata, csak ha sebes volt a szád például meg hasonló
2019. febr. 12. 07:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat

Nem rémlik hogy sebes lett volna a szám.

Álpozitív tudom, hogy lehet. De ha negatív az eredmény, akkor lehet, hogy az is téved? Tehát ha 16 után negatív, akkor az biztos negatív?

2019. febr. 12. 07:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezeket a teszteket úgy kalibraljak, hogy nagyon kis eséllyel ne vegyek észre a betegséget, inkább ál pozitívat jelezzenek akkor is, ha csak gyanú van.

Tehát ettől nem kell félned. Kalandban meg kerüld az oralt koton nélkül

2019. febr. 12. 07:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Vagyis, ha 16 hét után negatív, akkor az negatív. Nem kell ismételni

?

2019. febr. 12. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!