Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki elégítettem orálisan erre azt mondta, hogy elhányja magát. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Barátomat orálisan elégítettem ki, majd amikor végeztünk nem nyeltem le, és erre azt mondta hogy olyan undorító ez az egész, hogy mindjárt elhányja magát. De most ez egy férfinak miért undorító?2019. febr. 11. 13:22
4/20 anonim válasza:
Ezt rád értette, úgy hogy hagyd a fenébe az ilyet barmot.
5/20 anonim válasza:
Én sem élveznék bele a feleségem szájába!
7/20 anonim válasza:
Ez jósoló
Most fél nevetem.
Hmm lehet eddig sötétben honozott és nem látta mi jön ki
Vagy indítódik saját magától ?
Szar ügy
De kérdező ez hatalmas.
Feldobtad a napom
Még ilyen finnyás kisfiút..
Te jó ég hahaaaa
9/20 anonim válasza:
Én sajnállak téged, a "barátod" rohadt kellemetlen és frusztráló helyzetbe hozott téged. Hagyd ott, és keress mást, aki szexuálisan érett és meg is becsül.
10/20 anonim válasza:
Vannak férfiak akik nem tudjak megbecsülni azt a nőt, aki hagyja hogy teleélvezzék a száját.
Én nem tartozom ezek köze, mindaddig amíg én vagyok az a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!