Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek mellett mennyiszer tudtok szeretkezni a párotokkal, illetve önkielégítést végezni egy héten?
Nehez ossze hozni mert eleg rossz alvo. Meg kicsi, 10 honapos a mi szobankban alszik. Amikor este elalszik van egy kis idonk egymasra, vagy hetvegen amikor delutan alszik.
23 eves no vagyok
Havonta 1 :(!
Állítólag a fáradtság!
Önkielégítés naponta!
44F
#16:
Nem steril, ugyan olyan mint bárki másé :D
Sterilt meghagyjuk az idiótáknak.
Nálunk a konyhában van ülőalkalmatosság (elég kényelmes ;) ), mivel nincs ebédlőnk.
Ám a sarok garnitúrán jót lehet szexelni!
Attól nem lesz kosz bakker, csipeszt ne adjak hozzá?
Én értem miért kérdezed . . . Nem mindenkinek olyan a párja, hogy meg akarja oldani a heti 2-3-4 alkalmat, nálunk 4-5 év után heti 2 heti 1-re csökkent. S amikor lett volna rá alkalom mert hogy a gyerekek nézik a mesét, és csináljunk magunknak rá időt este, akkor sem akarta, mert jajj így, jajj úgy, kifogás mindig volt, és csodálkozott, hogy milyen hamar vége.
Aztán jött egy másik nő, vele sokkal jobban összeillünk, de ez már egy másik történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!