Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek mellett mennyiszer tudtok szeretkezni a párotokkal, illetve önkielégítést végezni egy héten?
2 gyerek mellett heti 3-4 x . Este vagy reggel, miután suliba mennek és a pasim szabinapos szoktuk csinálni.
Ha valamit nagyon akarunk, azt össze lehet azért hozni :) 35 N
Heti 2-3 alkalommal
Elejen nehez volt osszehozni deutan ahogy kialault a napi rutin a gyerekkel igy konnyeden belefer
Nem tudom hol laktok, de azért ez igen fura kérdés.
2 gyerek mellett szeretkeztünk hetente 3x 4x.
1. A gyerekek szoktak aludni...
2. El szoktunk menni füredni (zárható a fürdőszoba)
3. Konyhában is csináltuk nem egyszer hajnalban...
4. kocsiban munkából jövet.
privire a válasz : nyilván akkor csináljuk, mikor tutira alszanak vagy nem vannak itthon.
Nem tudom,.... ez olyan, mintha gyerek mellett Ufó kategória lenne a szex. De nem, képzeljük el :)
Amíg együtt voltunk akkor 7 végén tudtunk szexelni
De nem mindig volt hogy 5 hónap is eltelt.
Nem rajtam múlt mert a párom mindig fáradt volt vagy telefont nyomta. Sokszor sírtam ez miatt.
De már nem vagyunk együtt
Ha olyanom van akkor akár napi 2x is masztizok ha a gyerek alszik.
N
2 gyerek van, ha jön az övé hozzánk, akkor 3.
Akkor szexelünk, amikor nem vagyunk fáradtak este vagy reggel, ha időben kelünk fel. Így most pl 3 napja minden nap van szex és azon vagyunk, hogy ez állandósuljon, hogy minden nap van szex. :)
Viszont kicsit elcsúszott valai egy ideig, akkor 1,5-2 hetente volt 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!