Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek bejön egy ilyen kigyúrt férfi?
Ez a rézbőrűre süttetett kidülledő anatómiai érhálózat és izombemutató orvostanhallgatóknak hasznos lehet... csak tudod, az emberek úgy vannak kódolva, hogy emberszerű emberek tudnak tetszeni nekik, nem ilyen gépemberszerű abszurditások. Ezerszer volt már ilyen kérdés, és nem igaz, hogy nem lehet érezni, hol van a józanság esztétikai határa. Értem én, hogy egy ilyen izompacsirta versenyen az pozitívum, ha valakinek 60-as, 70-es meg 80-as karja van, meg 8, 6, 4%-os zsírtalansága, csak az esztétika aranymetszései nem így működnek. Van egy határ, amin túl nem a "még jobb", hanem ismét a "már rosszabb" következik.
Amúgy meg ez egy nagyon helyes fiú, arcra is és alkatra is. Tetszik, hogy vállas, izmos, és mégse az a háromajtós szekrény, aki szélesebb, mint magasabb. Nem az arányokkal van baj. Csak el kéne tűntetni a hasa oldaláról, végtagjairól ezt a ronda izomtónusos kidülledő eres állapotot. Nem tudom mi kéne ehhez, talán pár% zsírt visszaszedni. Nekem úgy nagyon tetszene. 10/10. Mondom, nem azzal van a bajom, hogy masszív, izmos, hanem hogy ennyire barázdált.
Nem, nekem ő már túl izmos.
Szeretem az olyan pasikat akiknek tónusos, kicsit izmos testük van, de ez már nekem sok.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!