Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lány létemre miért undorodom a pénisztől?
Figyelt kérdés
2019. febr. 10. 10:49
11/19 anonim válasza:
Jól sejtem, hogy attól undorodsz, hogy a szádba vedd?
Megfogni is undorító?
12/19 anonim válasza:
Talán ha szépet látnál és a partnered figyelne rád, akkor nem így lenne.
13/19 A kérdező kommentje:
Megfogni se szeretem
2019. febr. 10. 11:32
14/19 anonim válasza:
De akkor miért szexelsz? Bocsáss meg, de nőként is nekem ez fura eléggé. Mert aki undorodik a pénisztől h megfogja meg ilyenek az magába se engedi. Szexre ban igényed vagy azt se jó szívvel teszed? Nem volt valami traumád esetleg? 22/L
15/19 A kérdező kommentje:
Szexre van igényem, bár nem túl gyakran.
Traumám nem volt...
2019. febr. 10. 12:31
16/19 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne mert velem is ugyanez a helyzet. Láttam már vagy százat (mivel valami perverz mindig küld) de mindegyiket undorítónak tartom. 18L
17/19 anonim válasza:
Kiskorodban ért valamilyen trauma?
18/19 anonim válasza:
Én is undorodom, soha nem értem még hozzá, látni se szeretem, de "magamba fogadni" valamiért könnyebb.
De velem erőszakoskodtak többször, valószínű amiatt van. Évek óta próbálom feloldani a gátlásaim egyedül, de egyre inkább azon az elhatározáson vagyok, hogy szexuálpszichológus lesz a legjobb.
Az ilyen mértékű undor, meg "hozzá nem érek, nem nézek rá"-dolog nem egészséges, neked is ajánlom, hogy keress egy szimpi szakembert. :)
22/L
19/19 Elfelejtett pillanat válasza:
Van bármilyen szexuális tapasztalatod?
Ennek hiánya sok mindenre magyarázatot adhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!