Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közbeni orgazmus általános? Ha nem, vagy esetleg sose történik meg az baj?
Szex közben sose tudok elmenni, valahogy máshogy élvezem azt. Viszont nyalás során igen, szóval más formátumban elmegyek.
Arról is hallottam, hogy kétféle orgazmus létezik: csiklós / hüvelyi orgazmus. Elviekben a nők kevés %-a tud hüvelyit átélni. De elsődlegesen nem is ez lenne a kérdésem, hanem a csiklós orgazmus szex közben. Vagy bármilyen, mindegy.
Szex közben sose volt orgazmusom.
De nyalással vagy csikló izgatással pedig van.
Nem hiszem h baj lenne nem mindenki képes hüvelyi orgazmusra
Nagyon jól el tudok jutni orgazmusig magamnak is, ezzel nincs baj :)
21L!
Aki velem szeretkezik, annak általános. Most ezt nagyképűség nélkül mondom. VOlt már több nő, akinél én jártam sikerrel először. Erre nagyon büszke vagyok. Persze volt olyan lány is, akit nem tudtam eljuttatni, de őt más pasi sem.
Szerintem csak akkor baj a hüvelyi orgazmus hiánya, ha az egyént megviseli, és nem elég neki a csikló orgazmus. (Ami ironikus, mert ameddig nem tudod milyen a hüvelyi, addig nem tudhatod azt sem biztosan, hogy elég volt-e a másik)
Megjegyzés: Egyesek harmadik csoportba sorolják a G-pont orgazmust. Valóságos jelenség, láttam, tapasztaltam de fogalmam sincs hogy az agyban ugyan azokat a területeket aktiválja-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!