Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már sosem lehet ezek után normális életem ugye? 😥
Az a helyzet hogy 24 éves vagyok, először 20 évesen szexeltem, egy lánnyal akit a neten ismerem meg. Utána több mint egy évig nem volt semmi, hiába próbálkoztam.
El kezdtem fizetős nőkhöz járni, mert nem láttam máshogy esélyt arra hogy szexeljek.
De nagyon rossz hogy tőlük nem kapok szeretetet. Nagyon hiányzik már egy barátnő. Meg már lássan családot is szeretnék.
De sosem volt még barátnőm, szóval nincs semmi tapasztalatom. Meg nagyon rossz embernek érzem magam emiatt hogy ilyen nőkhöz jártam :(
Úgy értem nem érdemlek meg senkit ezután.
Ti mit szólnátok egy ilyen férfihoz, egyből kiábrándulnátok belőle?
Az a Te bajod ha úgy érzed hogy “ilyen nőkhöz” jártál az megpecsételendő mondjuk ha a 2ezres kategóriát forgatás akkor az...egy autót se az olcsó mosóban takarítasz ki.
Fejben dől el.
Lépj túl a prostikon
Megtörtént és kész....nem tudod vissza csinálni
Barátnőt meg tuti h találsz szóval nyugi
Én nőként nem ítélnék el egy férfit sem, csak azért mert a múltjában voltak prostik.
Kapcsolaton kívül csináltad, vagyis nem félre...tél.
A lényeg ha lesz tényleges barátnőd, azzal ne prostiként bánj, de nyilván nem úgy fogsz.
Nyugodtan lépj túl ezen.
Ne hagyd, hogy az önmarcangolással menjen el az életed, pláne még nagyon nagyon fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!