Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nekem már sosem lehet ezek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem már sosem lehet ezek után normális életem ugye? 😥

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 24 éves vagyok, először 20 évesen szexeltem, egy lánnyal akit a neten ismerem meg. Utána több mint egy évig nem volt semmi, hiába próbálkoztam.

El kezdtem fizetős nőkhöz járni, mert nem láttam máshogy esélyt arra hogy szexeljek.

De nagyon rossz hogy tőlük nem kapok szeretetet. Nagyon hiányzik már egy barátnő. Meg már lássan családot is szeretnék.

De sosem volt még barátnőm, szóval nincs semmi tapasztalatom. Meg nagyon rossz embernek érzem magam emiatt hogy ilyen nőkhöz jártam :(

Úgy értem nem érdemlek meg senkit ezután.

Ti mit szólnátok egy ilyen férfihoz, egyből kiábrándulnátok belőle?

2019. febr. 9. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Az a Te bajod ha úgy érzed hogy “ilyen nőkhöz” jártál az megpecsételendő mondjuk ha a 2ezres kategóriát forgatás akkor az...egy autót se az olcsó mosóban takarítasz ki.

Fejben dől el.

2019. febr. 9. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lépj túl a prostikon

Megtörtént és kész....nem tudod vissza csinálni

Barátnőt meg tuti h találsz szóval nyugi

2019. febr. 9. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nőként nem ítélnék el egy férfit sem, csak azért mert a múltjában voltak prostik.

Kapcsolaton kívül csináltad, vagyis nem félre...tél.

A lényeg ha lesz tényleges barátnőd, azzal ne prostiként bánj, de nyilván nem úgy fogsz.

Nyugodtan lépj túl ezen.

Ne hagyd, hogy az önmarcangolással menjen el az életed, pláne még nagyon nagyon fiatal vagy.

2019. febr. 9. 23:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj el egy nagyobb városba akár magadba szedd össze magad, menj el szórakozni kocsmázni sörözz, bulizz idegenekkel és biztosan fogol találkozni magadhoz hasonloval! Csinálj magadnak uj programokat iratkozz be tánciskolába például ott kell egy pár mivan ha pont ott ismered meg az igazit.. Cselekedj!! Remélem megfogadod vagy elkezded magad jó írányba terelni!
2019. febr. 10. 00:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy ilyen pasi tuti nem kéne! Mondjuk azért sem mert pasi vagyok! :) Picit össze kellene szedned magad és programokra járni és nem görcsösen ismerkedni.. Szép hogy családot akarsz de ez nem akkor jön amikor az ember eldönti mert sok dolognak együtt kell állnia. Nemsoká jön a tavasz tessék kimozdulni az a tapasztalatom hogy sokszor a munkahelyen vagy baráti társaságon keresztül ismerkedhet az ember. És ne akarj minden lányt meghódítani lehet ha barátságot kötsz egyel akkor rajta keresztül is alakulhat kapcsolat. Ezzel együtt ne azért légy kedves valakihez mert hátha ő hoz össze a jövőbeni pároddal
2019. febr. 10. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!