Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek lehet valamikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet valamikor normális nemi életem?

Figyelt kérdés

Annyira nehéz összehozni a szexet bárkivel is. 21 éves vagyok, de még csak 2x szexeltem, ha minden jól megy akkor a héten meglesz a 3. De már annyira rossz hogy sosem volt barátnőm akivel akkor szexelhetnénk amikor akarunk. Pedig annyira jó érzés, utána olyan felfrissültnek érzem magam. Csodás érzés.

Baj szerintetek hogy 21 évesen nem volt még rendszeres nemi életem?

2018. okt. 30. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha állandóan ezen görcsölsz, messziről kerülni fognak a nők.

Ne azért akarj barátnőt, hogy akkor dughass, amikor jól esik. Mert egy párkapcsolat sem a non-stop kefélésről szól.

Majd ha nagy leszel, megérted....

2018. okt. 30. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:
57%
Hát biztos nem egészséges. Én nagyon feszült vagyok miatta. Habár kinek mi a rendszeres, nekem havonta párszor van csak rá lehetőségem, pedig van barátom.
2018. okt. 30. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés, akár rólam is szólhatna.

Azonban egyet mondok kérdező: Nem kell erőltetni a dolgokat. Egyszerűen hagyni kell, hogy minden folyjon a sajátmedrében és megtörténjen magától. A mai nyugati ember mindent csak irányítani akar, de ez nem jó. Csak türelmesnek kell lenni.

2018. nov. 1. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!