Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők kicsi pénisszel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők kicsi pénisszel milyen a szex?

Figyelt kérdés
Engem az élet nem áldott meg nagy pénisz mérettel. Emiatt a lányokat elzavarom a közelemből,hogy ne akarjanak tőlem semmit sem. 14 cm hosszú a péniszem. Fogadjam el,hogy egy lányt sem tudnék kielégíteni?

2019. febr. 9. 20:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Ha jól használod akkor jó

Simán kitudnal elégíteni egy lányt

2019. febr. 9. 21:19
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Én pl nem szeretem a nagyot. Pici vagyok és szűk. A párom 15cm és tökéletes. (voltam 18cm-rel is, nem volt jó)
2019. febr. 9. 21:49
 13/21 anonim ***** válasza:
95%

"Miért kell hazudni hölgyeim?"

Miért kell kérdezni, ha nem vagy nyitott a válaszokra, és átlag farok mérettel csak a komplexusodra keresel megerősítést?

"Fogadjam el, hogy egy lányt sem tudnék kielégíteni?"

Igen, fogadd el, hogy ha nem 20 centis farkad van sörösdoboz átmérővel, akkor meg sem érzik a lányok, szóval menekülj továbbra is előlük, süppedj az önsajnálat mocsarába, fikázd magad, rombold tovább a maradék önbizalmadat, írj ki egy ilyen kérdést minden héten, aztán vádold hazugsággal azokat, akik jóindulatból szánnak pár percet a szabadidejükből arra, hogy őszintén válaszoljanak neked, ahelyett, hogy beírnának egy póniló pénisz méretet a kérdésedre.

És még véletlenül se érezd gáznak ezt a viselkedést!

2019. febr. 9. 21:59
 14/21 anonim ***** válasza:
50%

Nők között dolgoztam,tanulóként is ott így 15éves koromtól 27éves koromig.Időnként kiejtették a méteres kékeres kifejezést a szájukon.

Annyit megtudtam amelyik pénisz felhajtva felér a köldökig az jó.

2019. febr. 9. 22:59
 15/21 anonim ***** válasza:
69%

Talán még jobban is jársz mint a naggyal. Nekem elég nagy van, főleg vastagságra, és nem igazán szokott jó lenni ez a hölgyeknek.

Azt szokták mondani, hogy látványra szép, de érzetre kicsit fájdalmas.

2019. febr. 10. 02:21
 16/21 anonim ***** válasza:
70%
A 14cm-t még eltűrik, de ilyen nevetséges mikro 12cm-t már nem.. Sok ki is röhögi az ilyennel megátkozottakat. Nekem mellé még vékony is szóval. Nem volt olyan nő, akit éreztem volna, ezért is dobtak ki.. Nem kell a duma a kezedről, meg nyelvedről, az csak kiegészítés,ahhoz hogy normális mérettel rendelkezel...
2019. febr. 10. 11:53
 17/21 anonim ***** válasza:
30%
Nem rossz csak kevésbé élvezetes
2019. febr. 11. 07:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Popsimba a legideálisabb méret! :-)
2019. febr. 20. 14:34
 19/21 anonim ***** válasza:

1. Kicsi pénisszel is lehet jó a szex ahogy naggyal is béna. Egy kicsit lehetne nagyobb , de nem csak az ideálissal lehet jól szerepelni.

"hosszú távú kapcsolat esetén a hosszot illetően az ideális méret 16 cm, a körfogat 12,2 cm. Egyéjszakás kalandnál kicsivel több: 16,3 cm és 12,7 cm."

2. Nem a péniszméreted miatt nem lesz soha barátnőd, hanem a mentális sérülésed miatt. Nem tudom tud-e pszhiologus segiteni rajta, de amig ezt nem tudod feldolgozni addig a saját elméd, testképzavarod fogja leszel.

Azzal hogy elzavarsz másokat a közeledből, csak a tévképzetedet erősited, hiszen amig nem kapsz valódi visszajelzést mondjuk szex után , addig csak a saját tévképzetedet ismered.

36/szűz kispénisz komplexusos, saját tapasztalatból

2019. febr. 23. 11:19
 20/21 anonim ***** válasza:
nekem 18 cm és sokszor nem tudom teljesen használni mert fájdalmat okoznék inkább örülj annak hogy átlagos méreted van
2019. febr. 23. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!