Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet egy vekony, kicsi not megkefelni?
Baratnok 160 cm es 45 kilo. En 180 cm vagyok a 82 kilommal. Gyakorlatilag nekem o pillekonnyu, majdnem 1 kezzel felemelem a sport multam miatt.
Most fogunk eloszor lefekudni egymassal, egy ilyen csajt mennyire lehet kemenyen megdugni?
Mikor szoba kerult koztunk o azt mondta szereti ha a ferfi a dominans, szereti ha szethajtogatjak szex kozben.
Nyilvan ha mar faj neki akkor eszreveszem, de nem akarok addig elmenni.
Regi baratnoim nem ilyen kicsik voltak.
Tapasztalatokat szivesen fogadok.
Koszonom :)
Azért gyanítom, nem vagy ogre. Se a súlyod, se a magasságod nem valami húha.
Nyilván egy üvegpoharat is meg tudsz fogni anélkül, hogy összeroppantanád....
Ha most először fekszetek le egymással, akkor ne azzal kezdd, hogy “szétkeféled”. Az úgysem élvezhető, ha a pasi csak reszel, mint egy idióta. Az első pár alkalom arra való, hogy megismerjétek egymást, egymás korlátait, összecsiszolódjatok.
De ha csak “szétkefélni” tudsz egy nőt, akkor barátom, van egy rossz hírem.....
Érzéssel, érzékiséggel. Úgy, hogy mindketten élvezzétek, erősen figyelve az lány reakcióira!
F.
Hát, ha ráfexel és nem nyomod agyon, akkor nyert ügyed van!
Én ezért nem szeretem a rozogákat, mert ráfexem: meghal.
Vagy kidörzsöli a csontja a testemet.:)
Gratulálunk!
Mesélj, milyen volt?
Nagyon leromosítottad, vagy virgoncul viselte, és te fáradtál el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!