Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy fogadjam el hogy én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el hogy én sosem fogok szexelni?

Figyelt kérdés

Sokszor annyira rossz abba belegondolni hogy más ennyi idősen már évek óta rendszeresen szexel én meg nem.

Későn érő vagyok emiatt kevesebbnek tűnök, meg tűntem mindig is a koromnál.

Most meg már úgy érzem hogy ennyi idősen már nagyon nehéz elkezdeni, semmi tapasztalattal.

Nekem max csak a fizetős nők fognak jutni, de ők nem vonzanak.

De már meghülyülök a szex hiányától.

Van más aki így van? Hogy lehet ezt elfogadni?

2019. febr. 9. 09:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
Egy jó frizura, jó stílus csodákra képes!A magasságod, súlyod jó.Szerintem a stílusoddal lehet baj .Öltözék, haj, fellépés.Ezeken kéne változtatnod.Az meg nem olyan nehéz.Esetle ha küldesz képet, talán többet tudnék mondani.
2019. febr. 9. 12:16
 12/13 anonim ***** válasza:

TE ATYAÉG....

Mikor meglattam a kerdest azt hittem sulyos betegsegben szenvedsz, karantenba vagy zarva, esetleg a gonosz boszorkany a pincebe zart.

EMBER, GONDOLKOZZÁL MÁR!

Fedél van a fejed felett? Kényelmesen Hozzáférsz az ételhez? Komoly trauma ért valaha (haláleset például) ? Folytassam?!

Foglald le magad, hogy ne legyen időd ezen pörögni. Feledkezz a munkába. Mit csinálsz majd ha az első szakításodon leszel túl ha már most a halálodon jársz, hmm? :)

Egy kicsikét eddzél rá a lelkedre kérlek.

Üdv: egy 23 éves csókszűz lány akinek hiányzik egyik lábfeje...

PRIVI OFF!!!

2019. febr. 9. 18:03
 13/13 anonim ***** válasza:

24 évesen vesztettem el egy 35 éves kétgyerekes anyukával akit nem dugott a férje. Én megfűztem a csajt.

A hozzáállásoddal sok baj van. Az önsajnáló nyafogás nem szexi. Ez a bajod! Ezt be kéne fejezni. A csajok nem buknak erre! A helyedben amúgy prostihoz mennék. Legalább nem egy olyan csajnál sülsz fel vagy hamar el akivel több is lesz. MErt az a csajban nem okoz semmit hacsak nem a szüzességét veszed el de a te lelki problémádat súlyosbítani fogja.

Amikor 24 voltam akkor 15-20 csajt fűztem be szexre. Köztük 43-45 éves nőket is. Isteni volt velük. A 23 évessel se volt rossz de annyira nem volt jó mint az érett nőkkel.

Nekem sokat változott a felfogásom.

Te nem akarod ezt elfogadni de az önsajnálat és a nyafogás megnyugtat h nem vagy egyedül. Ez nem győztes hozzáállás.

Csajt felszedni nagyon könnyű és nagyon nehéz ha úgy állsz hozzá ahogy most.

A szexhiány amúgy meghülyít. Ami szintén nem előnyös. Ezért kell a prosti. Ha érdekelnek a tippjeim majd úgyis írsz. :D

35F

2019. febr. 9. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!