Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy fogadjam el hogy én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el hogy én sosem fogok szexelni?

Figyelt kérdés

Sokszor annyira rossz abba belegondolni hogy más ennyi idősen már évek óta rendszeresen szexel én meg nem.

Későn érő vagyok emiatt kevesebbnek tűnök, meg tűntem mindig is a koromnál.

Most meg már úgy érzem hogy ennyi idősen már nagyon nehéz elkezdeni, semmi tapasztalattal.

Nekem max csak a fizetős nők fognak jutni, de ők nem vonzanak.

De már meghülyülök a szex hiányától.

Van más aki így van? Hogy lehet ezt elfogadni?

2019. febr. 9. 09:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Hány éves vagy?
2019. febr. 9. 09:11
 2/13 A kérdező kommentje:
23 vagyok.
2019. febr. 9. 09:15
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Sehogy. Szexelj.
2019. febr. 9. 09:16
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Dugjál vazze!! Még semmi nincs veszve!!
2019. febr. 9. 09:41
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Ugyanez volt a problemam, 27 evesen jott ossze eloszor, most egy nagyon klassz kapcsolatban elek a felesegemmel, es sokat szexelunk.

Sajnos ez van, ha kolyokkeped van, a nok sokaig nem vesznek komolyan. Viszont... 30 felett te meg csak huszonevesnek fogsz kinezni, na innentol beindul a business.

2019. febr. 9. 10:08
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
Ennyi idosen? De hisz meg csak 23 eves vagy. Ne beszelj ugy mintha mar lennel vagy 40 eves. Hidd el vannak akik meg idosebben szexelnek eloszor mint te vagy. Ezt az ,,allapotot" ami most van nem elfogadni kell, nem is lehet elfogadni, hanem ismerkedj. Pl ha nem nagyon vagy a szavak embere szemtol szembe, akkor eloszor egy tarskereso oldalon mondjuk chatelj lanyokkal a kozeledben, es az fokozatosan ki fog alakulni. Ha kapsz is elutasitast, ne vedd a szivedre, lesz olyan lany hidd el akinek be fogsz jonni, aztan csak meg kell tartani a kapcsolatot. Ertem en, hogy nem ez a kerdes most, de a szexre ez a leg kezenfekvobb ha mar fizetos lanyok nem vonzanak. Akkor keress egy lanyt, alakits ki egy parkapcsolatot. Nem olyan nehez mint gondolod, csak a szerenyebb lanyok kozt keresgelj, akiken az latszik, hogy nem erzik magukat magas lovon ulni. Addig csak magadon te tudsz segiteni olyan teren, ha mar szoba sem johetnek a fizetos lanyok. De ugyebar az nem kimondottan szex, es sokkal masabb erzes ha te csinalod magadnak, mintha egy lannyal szexelnel. De az esetedben az elkeseredes helyett es az elfogadas keresese helyett inkabb azt tanacsolnam, hogy szedd ossze magad es ismerkedj! Sok sikert! :)
2019. febr. 9. 10:16
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Törődjél beléje. Maszturbáljál, vagy állj be szerzetesnek...
2019. febr. 9. 10:24
 8/13 anonim ***** válasza:
38%
Te vagy nagyon vékony vagy, vagy túlsúlyos. Emiatt nincs önbizalmad. Járj el valami csoportos edzésre. Jobban fogsz kinézni, megjön majd az önbizalmad. És akkor megjönnek a csajok is az életedbe.
2019. febr. 9. 10:26
 9/13 A kérdező kommentje:

Igen, vékony vagyok, de sportolok.

190 cm és 70 kiló vagyok:/

2019. febr. 9. 10:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy ezzel egyedül, ha ez megnyugtat. Engem is zavar, de nem gondolom, hogy soha nem fogok szexelni. Majd csak összejön.
2019. febr. 9. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!