Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kezelhetném a szexhiány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelhetném a szexhiányt nőként ha ez a problémám?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. 3 pasival voltam eddig akikkel jártam is. Kb másfél éve nincs kapcsolatom ezáltal szex se. Nem tudok egyszerűen olyannal lefeküdni akit nem szeretek. Próbálkoztam de inkább elmenekültem mikor komolyabb lett volna mert éreztem h én ezt nem akarom. Viszont most tartok ott h a maszturbálás és a vibrátor nem elégít ki kicsit sem. A szerelem meg valahogy nem jön össze egyáltalán. Van nektek valami más praktikátok erre?
2019. febr. 7. 12:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha valóban szexhiànyod lenne,belemennél érzelmek nélkül is.Szerintem csak szerelmere ,kapcsolatra vágysz
2019. febr. 7. 17:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Választhatnál pl az itteni jelentkezők közül. Aztán még a szerelem is eljöhet!
2019. febr. 23. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!