Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők! Ti hogy viselit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők! Ti hogy viselitek a hosszabb szexhiányt? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nekem valamiért most nagyon nehéz, talán azért, mert van egy kiszemeltem, de már olyan szinten ki vagyok éhezve, hogy nem tudok koncentrálni a munkámra sem, mert a lelki szemeim előtt folyamatosan szexuális töltetű képek vannak... Nem tudom kontrollálni. Ti ezt hogyan oldjátok meg?

2018. máj. 4. 10:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Normálisan "viselem", nem jelent nagy kihívást", mivel nem vagyok nimfomániás. Nem szólt még neked senki,hogy ahelyett,hogy a munkád közben is "szexuális töltetű képeket" látsz,előző este önkielégíts és meg van oldva?
2018. máj. 4. 10:48
 2/13 anonim ***** válasza:
39%

Van, hogy egy nap egyáltalán nem végzek önkielégítést, de van hogy egy nap 3-4 alkalommal is.

L

2018. máj. 4. 11:04
 3/13 Norela ***** válasza:
84%

Ha előző este masztizik, attól még nem fogja csillapítani azt a vágyat, amit a kiszemeltje iránt érez, de ezzel most biztos újat mondtam. Nálam pl. az önkielégítés csak addig az időszakig "oldja meg", amíg csinálom. Előtte-utána ugyanúgy szar és ugyanúgy szenvedek - ha szenvedek.

Amúgy ismerős szitu, bár én bi vagyok, de folyton ez van, ha lesz egy kiszemeltem. Nem nagyon tudok ellene mit tenni, túl kell élni :D próbálj meg nem beleőrülni és vhogy tereld a gondolataidat néha, ha megy. És próbálj nem túlzottan rákattanni, bár már lehet késő :D ha jól esik, h folyton erre gondolsz, csináld, ha meg szenvedsz tőle, próbáld lekötni magad mással. Akár más személlyel, legalább változatos lesz :D

30/N

2018. máj. 4. 11:05
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is volt már ilyen időszakom, de erre azt tudom mondani, majd elmúlik. Addig is élvezd ki :D Amúgy meg túl lehet élni, vannak dolgok, amiket sokkal nehezebb.

2: neked aztán van étvágyad! :D

2018. máj. 4. 11:11
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Hát én elég jól, mivel nem különösebben érdekel a szex. Nem bánom, ha jó ideig nincs, talán még örülök is neki :D

23/N

2018. máj. 4. 11:33
 6/13 A kérdező kommentje:
Borzasztóan nehéz, mert a nő, aki tetszik, provokál is kicsit és nem tudok nyugton maradni, a maszturbálás nem sikerül, csak olaj a tűzre. Azt hittem, hogy a tini korom durva volt, de most 25 felett még durvább. :D Próbálom terelni a gondolataim, de nem sikerül. Folyamatosan elkalandozik a figyelmem... És állandóan ott a feszítő érzés odalent... Próbáltam megterhelő fizikai aktivitást is, de az sem segít. :/
2018. máj. 4. 14:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Élem az életemet ugyan úgy nélküle, mint vele. Nekem általában a szex az általam szeretett lány felé az érzelmeim fizikai kinyilatkoztatása, pár nélkül nem is kell. Valahogy a fontossági sorrendem legalján van ilyenkor.
2018. máj. 4. 21:14
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

És a kiszemelted nem tud ebben neked segíteni?

Ha már provokál ebben, talán kielégíteni is kitudna!

2018. máj. 4. 23:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Hajajj. Pacsizhatunk, mert ugyanígy, ugyanebben a helyzetben vagyok. Háát..bekem is mondták, hogy maszturbáció, de nem segít.. ahogy előttem írták, nem tudod elnyomni vagy "lohasztani" a vágyat a kiszemelted iránt, hiába maszturbálsz. Munka közben nekem is gyakran beugrik egy-egy kép, jót mosolygok rajta és igyekszem visszatérni a jelenbe. 😃 Túl kell élni... most mondanám, hogy ne gondolj arra, hogy ha ennyire kívánod, mi lesz, ha össze is jön, mennyire jó lesz, hogy fel fog lobbanni a tűz (😋)... bocsi! 😃

Komolyabban, nincs rá megoldás. Próbálj uralkodni magadon, elfoglalni magad és parancsolni.

23LL

2018. máj. 5. 10:15
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

Tökelesen ugyabban a cipőben járunk :D

A kiszemeltem heti 3x kb full felizgat... és még tudja is.. miatta nem is tudok arra gondolni, hogy más hozzámérjen. Az elején még az is nehéz volt, hogy magam intézzem el... szinte bűntudatom volt mikor probalkoztam, es arra vartam majd tole megkapom. Sokszor hazafele a munkabol nekem is eszembe jut egy egy egyutt toltott este.. es kb hangosan felnyogok vezetes kozben :D nincs orvossag erre azr hiszem... csak ha megkapod amit akarsz... vagy az ido segit... en 2eve jatszom ezt

2018. máj. 5. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!