Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen el vagyok keseredve. Van esélyem, hogy neki is jó legyen?
Láttam elég sok pénisz mérettel kapcsolatos kérdés van itt. (Nekem ez az első! ebben a kategóriában)
Nagyon gátlásos vagyok a pénisz méretem miatt. Csajozni sem mertem eddig, most viszont összejöttem egy lánnyal. 18 éves és még szűz. Én 23 éves múltam, persze én is szűz.
A péniszem mérete merev állapotban 13,5-14cm hosszú, e körmérete pedig csak 11.5-12cm. (ez ami leginkább aggaszt, a kerülete)
Azt tudom egy szűz lánynak ez valószínű jobb mint egy átlagon felüli 18-19cm-es...de ugye a szüzesség első alkalom után elmúlik. Későbbiekben jó lesz ez neki? Megtörténhet, hogy nem érez belőle semmit majd? Amúgy a lány testalkata teljesen normális, 163 cm magas és 55 kg.
Én 183 cm magas vagyok, lehet a magasságom miatt is tűnik kicsinek a péniszem. Aránytalannak tartom a magasságomhoz viszonyítva (pedig állítólag semmi köze a kettőnek egymáshoz)
Szóval szerintetek van esélyem ezzel a pénisszel normális szexuális életet élni?
23F
Meglepő válaszok.
Remélem igazatok lesz. :)
Eltelt...
De még mindig nem történt meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!