Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen el vagyok keseredve, hol találhatnék partnert?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 21 éves Budapest környéki passzív macis srác vagyok. Már elkezdtem edzeni, de azért még elég messze vagyok a kitűzött célomtól és nem sikerül aktív partnert találnom szexre.:/ Volt/van valaki hasonló helyzetben? Nektek hol sikerül partnert találnotok?2018. máj. 17. 08:35
1/10 anonim válasza:
Amig tulsulyos vagy, addig nincs sok esely ra.
2/10 anonim válasza:
A testsúlyod csökkenésével, az önbizalmad, a bátorságod és a magabiztosságod is aranyosan megnövekszik majd. Így könnyebb lesz partnert találni.
Remélem összejön minden majd :)
3/10 anonim válasza:
Egyáltalán ne legyél elkeseredve, vagy magad alatt.Sokan vagyunk, akik szeretik a macis alkatot, sokkal jobban néznek ki, mint a csontvázak, vagy a kigyúrt, de beképzelt majmok. Persze ízlés dolga, de jó, ha szex közben nem zörögnek a partner bordái :)
5/10 anonim válasza:
ha nem találsz szexpartnert, akkor nem jó helyen keresel.
leírnád, hogy mondjuk az elmúlt 2 hónapban milyen konkrét lépéseket tettél?
6/10 anonim válasza:
Meg szexre sem talalsz? Pedig ket melegnek konkretan 10 percbe tellik lebeszelni egy szexrandit. Valamit nagyon szarul csinalasz, vagy jo tulsulyos lehetsz.
Kapcsolatot nehez talalni, nem szexet.
7/10 anonim válasza:
Ne keseredj el. Én is kicsit macis vagyok, de dolgozom rajt, hogy ez ne így legyen. Viszont évekig sokkal több plusz volt rajtam és így is voltam már vagy 30 sráccal :)
9/10 anonim válasza:
Igazuk lehet az előttem szólóknak. Én is voltam elég túlsúlyos (180 centihez 120 + kiló), mégis kaptam naponta az ajánlatokat szexhez. Tinder, Grindr, Badoo, Instagram. Valamit nem jól csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!