Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kéri, hogy masztizzak előtte, de én nem tudok úgy, mint más lányok?
Nagyon sokaig én is így csináltam, szerintem olyan 13-18 éves korom közt tuti. :D Aztán ahogy lett barátom, és nálunk is felmerult ez az egymás előtti önkielégítés akkor gondoltam, hogy ezt mégse kéne, meg amúgy is fárasztóbb így szerintem. Aztán kellett hozzá egy kis kísérletezés de olyan 2-3. nekifutasra már ment kézzel is, párna nélkül. És így utólag tok jó, hogy "átszoktam",sokkal kényelmesebb így még jobb. Szóval hajrá!
20L
Nem gáz. Nagyon régen én is így csináltam. Próbáld ki h hagyat fekszel és úgy simogatod, ujjazod magad. Hidd el úgy is nagyon élvezni fogod.
L
Én se tudok.
A maszturbációm az én magán kis intimszférámba tartozó dolog.
Ez pl olyan hogy tampont se dugok fel és cserélek s pasim előtt.
Mert van ami nem tartozik másra akkor se hactisztában van vele..
Pl szarni se fogsz előtte pedig mindenki szokót kakálni és szinte mindenki maszturbál de valakinek az hogy saját magához nyúl sokkal intimebb kiszolgáltatottabb érzés mint egy száll puncija vetkőzni
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!