Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan intézzem el a 3as szexet hogy barátom ne sértődjön meg?
Barátomnak van egy haverja aki bejön nekem külsőre (természetesen szeretem barátomat és nem szeretnék a sráctól hosszú távon semmit)
És úgy érzékeltem még pár hónapja, hogy én sem vagyok közömbös számára.
Ők együtt bérelnek jelenleg egy albérletet még egy hónapig egy munka miatt utána mindenki haza költözik. Szoktam menni barátomhoz egy héten többször is és ott is alszok.
Arra gondoltam nekem nagyon bejönne ha szexelnénk így hárman. Nem kell hogy egymással is legyenek csak hogy velem mind a ketten.
Barátomnak próbáltam felhozni ezt a témàt óvatosan pár hete de nem esett le neki a dolog és azt mondta ő még nem gondolkodott így hogy lenne velem meg valakivel 3asban (lánnyal sem gondolkodott)
Ha nagyon vágyom erre de nem szeretném konkrétan közölni azért velük mert félek a reakciótól, hogyan lehetne a következő együtt töltött estét úgy alakítani, hogy össze jöjjön ez az egész?
A srácnak jelenleg nincs barátnője

Ha szereted a barátod akkor szerintem ezt hagyd.
Először is beszéld meg vele, hogy ő egyáltalán benne lenne egy 3 as ban, mond meg hogy te kíváncsi vagy milyen de ha neki ez kellemetlen akkor ne erőltesd.
Viszont ha még rá is bőlint hogy oké próbáljuk ki, akkor se egy haverjával.
Gondolj bele neked milyen lenne nap mint nap találkozni egy barátnőddel akit láttad ahogy a barátod töcskölte...

Bírom, amikor a férfiakat tartják ösztönlényeknek...
Kérdem: miért vagy a barátoddal ha az ő barátja vonz téged? Mert hogy nem szereted (nem kötődsz hozzá érzelmileg), az 100%.
Egyébként sehogy. Még arra sincs garancia, hogy ha belemegy, akkor nem sértődik meg. Hozzáteszem a fentiek alapján ti ígyis-úgyis lenyomtok legalább egy menetet...

"Azon gondolkodtam,lenne-e kedved esetleg hármasban kipróbálni"
"Micsodát? Mármint a szexet?"
"Igen, arra gondoltam, na, mit szólnál hozzá?"
"Hát, nem is tudom. Érdekes ötletnek hangzik. (Na és kire gondoltál"
Vagy nemtom, hogy folytatódna, de így szerintem föl lehetne vezetni esetlegesen. Így szerintem nem akadna ki rajta.

"Bírom, amikor a férfiakat tartják ösztönlényeknek..."
Mivel hogy ők hajlamosabbak azok lenni, egy kivételtől nem változik semmi.

@5: Nem gondolom, hogy így lenne, másrészt nem csak egy példáról van szó.
A nők viselkedése, személyisége sokkal ösztönösebb, mint a férfiaké.

Ha én lennék a barátod helyében: Persze kicsim, csináljuk. Amikor mindketten belédélveztünk kibazsnálak mint macskát szarni.
Hogyan bíznék meg ilyen nőben a továbbiakban?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!