Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóznátok egy szép de hiányos fogazatú lánnyal?
Figyelt kérdés
És itt nem a 40 és idosebb és igénytelen társaira vagyok kíváncsi, normár igényes emberek válaszát várom.2019. febr. 6. 01:44
2/24 A kérdező kommentje:
Alul hátul vagy 4 hiányzik neki 2-2 oldalt az még nem olyan vészes, amúgy de, és még elol is hiányzik neki
2019. febr. 6. 01:46
3/24 anonim válasza:
Persze, ahogy a punci formája vagy a mellek formája se zavarja a normális férfit mert nem ezek alapján fog . 22f
4/24 anonim válasza:
Azért aki még elől se pótoltatja. Hát , nem tudom
6/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem akarja pótolni, sót... inkább kihúzatta minthogy 8ezerért megcsinálja, jó amúgy nem is nézz ki jól, és elég igénytelen kisebbségi, de
2019. febr. 6. 02:15
7/24 anonim válasza:
Biztos nem:D hogy nézhet már ki...
8/24 anonim válasza:
A fogazatára írod, hogy szép, de hiányos? Mert előszőr a lányra hittem, de az előbb azt írtad, hogy nem is néz ki jól.
Vagy valamit rosszul értek?
Hol pótolnak egy fogat 8 ezer forintért?
9/24 anonim válasza:
Hat eleg igenytelen lehet....
Nekem sem szepek a fogaim de csak egy hianyzik leghatul.
En inkabb vennek fel hitelt ha nem lenne penzem megcsinaltatni a fogamat minthogy hianyozzon elol a fogam.
10/24 A kérdező kommentje:
Kedves utso eloti, nem a fogára irtam hogy szép hanem a lányra, aztán komiba leirtam hogy mégse szép amugy a lány csak a kérdésbe irtam ki, nem 8k ért potolnak, inkább kihuzatta a no minthogy 8ropoért megcsinálta volna, elol..
2019. febr. 6. 03:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!