Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csókolóznátok egy szép de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolóznátok egy szép de hiányos fogazatú lánnyal?

Figyelt kérdés
És itt nem a 40 és idosebb és igénytelen társaira vagyok kíváncsi, normár igényes emberek válaszát várom.

2019. febr. 6. 01:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Attól függ.
2019. febr. 6. 01:45
 2/24 A kérdező kommentje:
Alul hátul vagy 4 hiányzik neki 2-2 oldalt az még nem olyan vészes, amúgy de, és még elol is hiányzik neki
2019. febr. 6. 01:46
 3/24 anonim ***** válasza:
37%
Persze, ahogy a punci formája vagy a mellek formája se zavarja a normális férfit mert nem ezek alapján fog . 22f
2019. febr. 6. 01:47
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért aki még elől se pótoltatja. Hát , nem tudom
2019. febr. 6. 01:48
 5/24 anonim ***** válasza:
Egy képet megnéznék :D
2019. febr. 6. 02:04
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem akarja pótolni, sót... inkább kihúzatta minthogy 8ezerért megcsinálja, jó amúgy nem is nézz ki jól, és elég igénytelen kisebbségi, de
2019. febr. 6. 02:15
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem:D hogy nézhet már ki...
2019. febr. 6. 02:23
 8/24 anonim ***** válasza:

A fogazatára írod, hogy szép, de hiányos? Mert előszőr a lányra hittem, de az előbb azt írtad, hogy nem is néz ki jól.

Vagy valamit rosszul értek?

Hol pótolnak egy fogat 8 ezer forintért?

2019. febr. 6. 02:28
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Hat eleg igenytelen lehet....

Nekem sem szepek a fogaim de csak egy hianyzik leghatul.

En inkabb vennek fel hitelt ha nem lenne penzem megcsinaltatni a fogamat minthogy hianyozzon elol a fogam.

2019. febr. 6. 02:35
 10/24 A kérdező kommentje:
Kedves utso eloti, nem a fogára irtam hogy szép hanem a lányra, aztán komiba leirtam hogy mégse szép amugy a lány csak a kérdésbe irtam ki, nem 8k ért potolnak, inkább kihuzatta a no minthogy 8ropoért megcsinálta volna, elol..
2019. febr. 6. 03:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!