Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nektek milyen tipusú bugyi tetszik egy szép, nagyfenekű fiatal nőn?
inkább francia, de ha lehajol, akkor elég hamar lekerül :D
szexi nagyobb popsi, vastagabb combbal, meg van a maga varázsa, elég a látvány is és már meg is kívánom
Inkább francia, a tangáért nem nagyon vagyok oda.
DE még mindig inkább tanga, mint a mostanában az instagramon divatos bugyi/bikinialsó, aminek az oldalát felhúzzák tüdőig. Nem igazán értem, hogy mi abban a szexi :D
26/F
Nekem a hulla egyszerű tangák. Semmi csipke, semmi ciráda. Egy egyszínű elegáns ívű tangánál számomra nincs jobb. Nem kell, hogy falatnyi legyen. Anyagát tekintve elég tág a lehetőségek száma, de talán ilyen selyem/műselyem ami a legjobb. De a stretch tangák is ugyan olyan jók.
Amúgy a csipkék és rojtok számomra egyáltalán nem vonzóak sőt, egy kicsit taszítanak is. Sok férfinak tetszik, de leginkább a nők azok, akiknek annyira tetszik.
A tangát nevetségesnek tartom, visszataszító hogy a cipőfűző mindenhova besüllyed.
Nekem ez a szexi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!