Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik nektek a fiatal Don Johnson lányok?
De itt nem a nosztalgiáról van szó, vagy hogy mennyire értékeli valaki azokat a filmeket, vagy sorozatokat, hanem egy adott ember külsejéről.
Persze lehet mondani, hogy változik a korízlés, de pl. egy fiatal kori Marlon Brandot a 80-as években is vonzónak találták a nők, nem csak az 50-es években.
Ráadásul van ami sosem változik. Én még régen tanultam az optimális arc arányokról és ha valaki rendelkezik ezekkel a mindenkori arányos vonásokkal az teljesen mindegy mikor élt.
Az is elgondolkoztató, hogy az elmúlt 15 évben akikkel telerakják a filmvásznat fiatalok, hát... régen nem kerülhettek volna rá. Színésznek nem olyan tehetségesek, a külsejükre meg inkább nem mondanék semmit. Eddig azt gondoltam, hogy Hollywood ezzel azt akarja plántálni, hogy nem csak a külső számít és direkt emberközelibbek legyenek a karakterek, mert nem éppen a legelőnyösebb külsővel rendelkeznek. Ha úgy tetszik hétköznapibbak. De most már szöget ütött a fejemben a gondolat, hogy ekkorát változott az ízlés.
Kivénhedt azért túlzás. 36-40 évesen futott be, ez van. Azért nem néz ki öregnek. De a legtöbb lány szereti Jason Stathamet, bár nincs is vele baj. Most 50 éves... szóval...
Mellesleg most nézegettem top 100, meg 50-es listákat a sexiest actors of all time. Össze-vissza vannak, de van egy meglepő. Keletkezésüktől és szavazóktól függetlenül viszonylag mindig az elején van Steve McQueen. Éppen a napokban beszéltem róla valakinek, hogy nem éppen egy kifejezetten jóképű ember volt, de mégis a gyötört és emberközeli fejében és a teljesen elengedett stílusában, higgadtságában és magabiztosságában volt szerintem egy sárm. Úgy látszik ebben másokkal is egyetértünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!