Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti hogy élvezte a lány ugye?
Még csak 1x szexeltem. Úgy csináltuk, hogy ültem az ágy szélén ő pedig szemből beleült. És elkezdtem mozogni. Egy idő után nagyon benedvesedett, és azt mondogatta ahhh, meg Istenem. Ezt többször egymás után, és közben finoman szorította a kezem.
Ez az élvezet jele? :)
Az a fura hogy most szexeltem először, és tök sokáig bírtam, a lány hamarabb elment mint én, ő már le akart volna szállni, de mondtam h várjon még egy kicsit mert nekem még kell egy kis idő.
Légyszíves normálisan válaszoljatok! :)
Nem tudta hogy szűz vagyok, de nem is jött rá 😂
1 fiú volt előtte.
Neked valaki fogja a kezed, vagy magadtól vagy ilyen buta?!
Hűha, orgazmust okoztál egy lánynak... aztaaaa, mekkora kan vagy!
A kérdésed egyáltalán nem butaság. Azt, hogy egy lány elélvezett-e, messze nem olyan egyszerű megtudni. Meglepően gyakran fordul elő, hogy megjátsszák az orgazmust, sok okból. Van, hogy egy unalomba fordult kapcsolatban azért, hogy vége legyen az aktusnak. Van, hogy azért, hogy a fiúnak örömet szerezzenek. Van, hogy szégyellik, hogy nem sikerül, és van, hogy nem is tudja, milyen az orgazmus, mert még sose élte át.
Azért az sokkal gyakoribb, hogy a lány őszinte, és amit mutat, vagy mond, az a valóság.
Mindenesetre, ha egy nő el akarja hitetni, hogy elélvezett, akkor azt a férfi el is fogja hinni: az orgazmus minden jelét tudják produkálni.
Ezzel nem akarom azt mondani, hogy veled is ez történt, az a lány nyilván élvezte, el is ment. Ha a kapcsolatotok őszinte, akkor bízhatsz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!