Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez azt jelenti hogy élvezte a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti hogy élvezte a lány ugye?

Figyelt kérdés

Még csak 1x szexeltem. Úgy csináltuk, hogy ültem az ágy szélén ő pedig szemből beleült. És elkezdtem mozogni. Egy idő után nagyon benedvesedett, és azt mondogatta ahhh, meg Istenem. Ezt többször egymás után, és közben finoman szorította a kezem.

Ez az élvezet jele? :)

Az a fura hogy most szexeltem először, és tök sokáig bírtam, a lány hamarabb elment mint én, ő már le akart volna szállni, de mondtam h várjon még egy kicsit mert nekem még kell egy kis idő.

Légyszíves normálisan válaszoljatok! :)

2019. febr. 5. 14:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A nyilvánvalót miért kell megkérdezni?

Nincs haver,akivel ezt megbeszélhetnéd?

2019. febr. 5. 14:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos :(
2019. febr. 5. 14:35
 3/14 baby_berry ***** válasza:
63%

Igen ez azt jelenti!!

L

2019. febr. 5. 14:38
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Igen azt jelenti. Gratulálok.
2019. febr. 5. 14:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem a véred akarom szívni, de hol éltél eddig? Vagy mire gondolsz? Mert az ember úgy érzi, butának nézel minket. Szóval! Már meg ne haragudj! Kérded, élvezte e. Azután leirod hogy elöbb elélvezett mint te.
2019. febr. 5. 14:47
 6/14 A kérdező kommentje:

Bocsi a hülye kérdésért.

Mondom hogy most szexeltem először, és már egy kicsi el vagyok késve, emiatt mindig féltem hogy milyen lesz az első. De szerencsére jól alakult:D ja a másik meg hogy nincs 20 centis farkam, nem gondoltam volna, hogy egy 14-15 centiset is így lehet élvezni:D

2019. febr. 5. 14:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Te nagyon fiatal és tudatlan lehetsz, de ettől függetlenül rohadt nagy mázlid volt.
2019. febr. 5. 14:55
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már annyira fiatal, sőt.
2019. febr. 5. 15:05
 9/14 anonim ***** válasza:
50%

Mi a fura azon, hogy a szexet élvezik az emberek? Erről szólna.

A másik amiben szintén semmi különleges, hogy a lány elélvezett. Na bumm, most mi lesz?

2019. febr. 5. 15:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Elélvezett. Elmondtad előtte hogy szűz vagy? Neki hányadik partner voltál?
2019. febr. 5. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!