Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti hogy élvezte a lány ugye?
Még csak 1x szexeltem. Úgy csináltuk, hogy ültem az ágy szélén ő pedig szemből beleült. És elkezdtem mozogni. Egy idő után nagyon benedvesedett, és azt mondogatta ahhh, meg Istenem. Ezt többször egymás után, és közben finoman szorította a kezem.
Ez az élvezet jele? :)
Az a fura hogy most szexeltem először, és tök sokáig bírtam, a lány hamarabb elment mint én, ő már le akart volna szállni, de mondtam h várjon még egy kicsit mert nekem még kell egy kis idő.
Légyszíves normálisan válaszoljatok! :)
A nyilvánvalót miért kell megkérdezni?
Nincs haver,akivel ezt megbeszélhetnéd?
Bocsi a hülye kérdésért.
Mondom hogy most szexeltem először, és már egy kicsi el vagyok késve, emiatt mindig féltem hogy milyen lesz az első. De szerencsére jól alakult:D ja a másik meg hogy nincs 20 centis farkam, nem gondoltam volna, hogy egy 14-15 centiset is így lehet élvezni:D
Mi a fura azon, hogy a szexet élvezik az emberek? Erről szólna.
A másik amiben szintén semmi különleges, hogy a lány elélvezett. Na bumm, most mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!