Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány ha ilyeneket csinál, enged a fiújának az mennyire jelenti azt szerintetek hogy odavan a fiúért?
Barátnőm olyanokat is simán enged hogy nyilvánosan strandon is lazán belemarkolhatok a popsijába meg tapizás stb,smárolásról nem is beszélve,vagy csak úgy hátulról átkarol,közbe puszilja a hátamat,nyakamat,vagy ha mellettem fekszek akkor végig nyalja a nyakamat de akár leljebb is..
Ezek szerintetek normális dolgok egy lánynál ha odavan egy fiúért?Persze lehet hülyeség ilyeneket kérdezni de vannak akik valamiért az ilyeneket már ribiségnek tartják csak nem tudom miért,ti mit gondoltok ezekről a dolgokról hogy barátnőmnél ezek ilyen alapok?
Vigyázz arra a lányra, ne engedd/ne zavard el magad mellől...
Az ilyen, kincs...
nem hinném hogy a szerelemhez bármi köze van, jó gyerekes felfogásod van, ilyen kérdés...
én nem smárolok nyilvánosan, pláne nem úgy hogy cuppogok meg folyik a nyálam, erre senki nem kíváncsi, és nem ettől tudja a párom hogy szeretem e vagy sem.
Nem normális ilyeneket csinálni mindenki előtt. Iszonyatos zavaró tud lenni.
Hogy miért tartják ribiségnem azt nem tudom. De nyilvános helyen való viselkedésről nem sokat tudhat a lányka.
Odavan? Szeret azt nem egyenesen arányos ezzel. De a hormonjai rendesen dolgoznak! Szóv te szexuálisan tuti jól jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!