Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy lány ha ilyeneket csinál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány ha ilyeneket csinál, enged a fiújának az mennyire jelenti azt szerintetek hogy odavan a fiúért?

Figyelt kérdés

Barátnőm olyanokat is simán enged hogy nyilvánosan strandon is lazán belemarkolhatok a popsijába meg tapizás stb,smárolásról nem is beszélve,vagy csak úgy hátulról átkarol,közbe puszilja a hátamat,nyakamat,vagy ha mellettem fekszek akkor végig nyalja a nyakamat de akár leljebb is..

Ezek szerintetek normális dolgok egy lánynál ha odavan egy fiúért?Persze lehet hülyeség ilyeneket kérdezni de vannak akik valamiért az ilyeneket már ribiségnek tartják csak nem tudom miért,ti mit gondoltok ezekről a dolgokról hogy barátnőmnél ezek ilyen alapok?

2018. okt. 12. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
Én örülnék egy ilyen perverz lánynak.
2018. okt. 13. 16:57
 12/14 anonim ***** válasza:
17%

11

tisztában vagy a perverz fogalmával?

megsúgom, hogy nem perverz, hanem tapintatlan,másokra nincs tekintettel, feltűnősködik...nagyon nem ugyanaz a kettő...!!!

2018. okt. 14. 22:33
 13/14 anonim ***** válasza:
elég undik lehettek
2018. okt. 16. 10:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Bazsee27 mekkora gyökér vagy :)
2018. okt. 20. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!