Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiként azt érzem, hogy szükségem lenne valakire, akivel újra jól érzem magam, rám mosolyog, és újra érzem egy nővel a kölcsönös szimpátiát. Talán egy kis flört hiányzik leginkább. Tudom, nem normális, de más is van ezzel hasonlóan? 31f
Nem vagy férfi ha a feleséged mellett kacsingatsz ,undorító
Ezek nem indokok
Ez csak férfi hiszti
Hát járj olyan helyekre, ahol kicsit flörtölhetsz. Ez még nem akkora bűn és szerintem erre minden embernek szüksége van időnként.
Én szoláriumba járok és kondizni, ahol a pultosok általában jó csajok és mindig nyitottak egy kis flörtre.
Látszik, hogy olyanok írtak ide akiknek tuti nem volt még 5évnél hosszabb kapcsolatuk....
Vannak ilyen hullámvölgyek, de aztán történik valami amitől megint beindul a házasság és megint évekig olyan lesz mint az elején. Sokan nem bírják kivárni és ezért van ennyi válás is
"Tudom, nem normális, de más is van ezzel hasonlóan?"
Igen, más is. 99 % valószínűséggel a feleséged is így érez.
Úgy érzed, te ugyanolyan figyelmes vagy vele, mint régebben, próbálod a tüzet visszahozni a kapcsolatotokba, új közös élményeket kitalálni, hogy ne szürküljenek el a hétköznapjaitok, de ő nem viszonozza, nem nyitott rá?
Vagy te is csak úgy belepunnyadtál abba, ami most van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!