Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nekem ez bejön? 19/L
Mostanában gyakran járok bulikba meg bálakba és észrevettem hogy amikor a fiúk isznak akkor hülyéskednek egymással, ölelgetik, puszilgatják egymást, táncolnak stb és félreérthető dolgokat tesznek pl láttam olyat hogy az egyik srác táncolt és a haverja odament mögé és úgy tett mintha... Fenékbe akarná tenni... Aztán átkarolták egymást...
Nem hinném hogy homoszexuálisak ezek a fiúk, ismerem őket és nagy nőcsábász mindegyik, csak úgy falják a nőke meg a nők is imádják őket. Szóval ezek a fiúk csak hülyülhetnek? És ami fura, hogy nekem lány létemre ez bejön...
5. Borsodi, az élet habos oldala. :D Biztos azt itták.
De attól nem lesz valaki jobb, mert alkoholt iszik és a hatása alatt van. Vicces lehet, de nehogy már ez alapján legyen vonzó valaki számodra. Akiben alkohol nélkül is van élet, na az a valami, de az is alap lenne.
F
Szerintem itt nem az alkohol volt a lényeg a kérdezőnek. Nekem pl az volt a vonzó benne, hogy két baromi jóképű srác fogdossa, simizi is puszilgatja egymást. <3
Na jó.. Nem volt jóképű csak az 1ik.:D
Semmi gond nincs azzal hogy ilyet csinalnak, vegulis a "hetero" lanyok is ugyanezt teszik!
Es a pasiknak meg az tetszik, Neked meg ez!
Igy egalban van a ket nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!