Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Normális hogy nekem ez bejön?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy nekem ez bejön? 19/L

Figyelt kérdés

Mostanában gyakran járok bulikba meg bálakba és észrevettem hogy amikor a fiúk isznak akkor hülyéskednek egymással, ölelgetik, puszilgatják egymást, táncolnak stb és félreérthető dolgokat tesznek pl láttam olyat hogy az egyik srác táncolt és a haverja odament mögé és úgy tett mintha... Fenékbe akarná tenni... Aztán átkarolták egymást...

Nem hinném hogy homoszexuálisak ezek a fiúk, ismerem őket és nagy nőcsábász mindegyik, csak úgy falják a nőke meg a nők is imádják őket. Szóval ezek a fiúk csak hülyülhetnek? És ami fura, hogy nekem lány létemre ez bejön...

2016. dec. 11. 04:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom, nem a "szexuális" utalásai miatt jön be, hanem mert nem unalmasak, elhülyéskednek. Nem?
2016. dec. 11. 07:05
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
én meg ugy gondolom pont ezek a szexuális utalások jönnek be neked. egyébként bevallom engem tetszenek nekem is az ilyesmi jelenetek.
2016. dec. 11. 07:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért jöhet be :D
2016. dec. 11. 10:01
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Én is láttam már ilyet, csak azok a pasik nem fogyasztottal alkoholt. Elgondolkodtatott, hogy talán biszexek, mert puszilgatták egymást, de nekem is bejött, mert két jóképű pasi csinálta.
2016. dec. 11. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem borsodi vagy egyébként? Ismerek egy ilyen srácot onnan.:D
2016. dec. 11. 15:48
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

5. Borsodi, az élet habos oldala. :D Biztos azt itták.

De attól nem lesz valaki jobb, mert alkoholt iszik és a hatása alatt van. Vicces lehet, de nehogy már ez alapján legyen vonzó valaki számodra. Akiben alkohol nélkül is van élet, na az a valami, de az is alap lenne.

F

2016. dec. 11. 17:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem borsódi vagyok :D
2016. dec. 11. 17:54
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem itt nem az alkohol volt a lényeg a kérdezőnek. Nekem pl az volt a vonzó benne, hogy két baromi jóképű srác fogdossa, simizi is puszilgatja egymást. <3

Na jó.. Nem volt jóképű csak az 1ik.:D

2016. dec. 11. 18:13
 9/12 A kérdező kommentje:
8 ugyanez :D Habár nem volt olyan hű de jó képű de az egyikük vicces volt és baromi jól táncolt és a kisugárzása is olyan vonzó, talán nálam is ez lehetett :)
2016. dec. 11. 18:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs azzal hogy ilyet csinalnak, vegulis a "hetero" lanyok is ugyanezt teszik!

Es a pasiknak meg az tetszik, Neked meg ez!

Igy egalban van a ket nem.

2016. dec. 12. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!