Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mennyire figyeltek oda az intim szőrzetekre, ha szex lehet aznap egy ismeretlennel?
Én mindig odafigyelek rá.
Függetlenül attól h lesz e szex vagy nem.
De ha már sejtem, vagy tudom h szexre lehet számítani az éjjel akkor az a minimum h odafigyelek az ilyenre,és h ne legyen borostás.
L
Én is szoktam rá figyelni, főleg az első pár alkalommal. Utána már úgyis jobban megismerjük egymást, sosem volt gond, ha épp nem voltam csupasz teljesen odalent.
Volt aki kérte, hogy hagyjam meg teljesen odalent. És amég kialakult az új fazon, az sem zavarta, sőt..
N
Kérdező, te naponta borotválod magad intim tájékon, vagy gyantáztatsz?
Ha ez utóbbi, milyen időközönként kell, hogy ne legyél borostás?
Ahhoz, hogy sose legyen borostás, naponta kellene borotválni.. most pl. nekem ha naponta, sőt, ha akár két naponta borotválnám folyamatosan kipattogna, és benőne a szőr. Az sokkal csúnyább szerintem, és ráadásul még fájdalmas is.
Nyilván, ha készülök arra, hogy olyan este lesz, akkor figyelek, de nem mindig lehet erre gondolni, főleg ha ismeretlennel, váratlanul jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!