Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi már akkor a szexre tereli a témát, amikor még csak aznap kezdtünk el chatelni (nemis találkoztunk még), akkor tuti csak szexet akar?
De nagyon valószínű...
Sok pasi csak szexet keres neten.
Ez a kategória erről szól! Ezen nem kellene csodálkozni!
Ha másik kategóriában is így reagál egy pasi akkor biztos lehetsz benne!
Nem biztos, hogy csak ennyit kar tőled, de biztosan nagyon kanos.
Egyébként mindegy, hogy komoly kapcsolat vagy egyéjszakás kaland egy pasi célja. Mindkét esetben ott lebeg a szemük előtt, hogy milyen lehet veled a szex, és meg is akarja tenni. De ez természetes és normális. :)
Attól is függ, hogy hogyan tereli a szexre a témát.
Hogyan terelte?
8# Egyetértek.
Én is ezek miatt hozom fel a szex témát szinte azonnal. Aki nem vebő rá, azt inkább békén gmhagyom, mert tuti hogy nem illenénk össze, ha nem elég perverz.
Nagyon szeretem a szexet és tényleg nyitott vagyok ilyen téren,de az utóbbi időben volt 1-2 olyan egyéjszakásom,amikor a pasi iszonyat béna volt és konkrétan úgy éreztem magam,mintha egy guminő lennék,semmi személyesség,komolyan mintha csak robotok lettünk volna...pedig normál esetben az egyéjszakások nagyon jók,ha ügyes a pasi.
Na mindegy,emiatt elment a kedvem egy kicsit az egyéjszakástól és ezért kérdeztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!