Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj a lányoknak, ha nem dugom meg őket?
Élőben és neten beszélgetéseknél is tapasztalom azt, hogy a beszélgető partner megsértődik azon, hogy nem vagyok kiéhezett kanos srác aki mindenáron meg akarná fektetni. Van akivel elég mélyen erotikus témákról beszélgetünk. Tapasztalatok, vágyak, extrémebb dolgok, elég beteges vágyak egyeseknél. Tabu nélkül bármiről legtöbb esetben. Persze nem mindenkivel ennyire, sokaknál csak hétköznapi beszélgetésből indul a dolog, aztán elköszönésnél a "megölelsz?" és társai szöveg.
A kamu pasikat elég jól szűröm és mivel többekkel mikrofonnal és személyesen is beszélgetem így biztosan jelentős részük lány, mielőtt valaki erre gondolna.
Normális vagyok, normálisan beszélgetek bármilyen témában, de nem azt jelenti, hogy akkor bárkivel dugni fogok. Vannak olyan beszélgető partnerek akik a beszélgetés elején közlik, ha perverz vagyok, inkább lépjek ki és pár óra beszélgetés után már teljesen más a hozzáállásuk.
Ez van íratlan szabály, hogy ha valakinél szabad az út ott be is kell vágni a hancúrlécet?
a nők nincsenek hozzászokva, hogy akinek felajánlkoznak, az nem fogadja el.
Ennyi.
de semmi baj nincs.
Igen ez szabály!
Ha valakivel odáig jutsz, hogy erotikus témákról is beszélgettek akkor természetes, hogy megsértődik azon, hogy élőben valójában nem is akarsz vele szexelni. Tehát ha egy adott nővel épp nem akarsz élőben szexelni, azzal ne kezdj el beszélgetni a szexről.
Ez alapszabály :)
Gondold végig! Ha veled egy nő a szexről beszélne a neten. De aztán élőben megsértődne ahogy közeledsz hozzá, te hogyan éreznéd magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!