Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akiknek a nagy fenék szexi, miért jobb velük, mi a jó benne?
mindig is a teltebb alak vonzott inkább, a nagyobb popsit is imádom
főleg BDSM téren fenekelni, de szex közben rámarkolni, kiélvezni is sokkal izgatóbb
eddig kb minden nagyobb popsis lánynak elég feszes volt
igaz nekem bejön az enyhébb narancsbőr és stria is (tapasztalatból tudom), az okát nem tudom, de izgatóbb ha van
(#2)
3: Inkább feszesebb, mivel a fenék az a testben a legnagyobb összefüggő izom. Akinek nagy van, az egy nagy izom. Ugyanúgy csak annyi bőr fedi azt a nagy izmot, mint a kisebb popsiban lévő nagy izmot.
Gondolom, testalkatra vonatkozott a kérdés, nem túlsúlyra.
(Tudom semmi osszefugges) de eddig a nagyobb feneku/testalkatu lanyok egyszer se panaszkodtak hogy tul nagy lennek es nyugidtan tudom elvezni a szexet
22/f
#9:
6 centis farokkal ez igaz lehet
nekem volt több nagy fenekű partnerem sem a 69, sem a kutyapóz nem volt gond, sőt! a kutyapóz kifejezetten izgató és élvezhető volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!