Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen analozoknal lehet spontan analozni sikositas nelkul?
dehogy lehet
análnál alap a higiénia, lazítás, tágítás, síkosítás
nem dughatod be csak úgy oda, mint egy nedves punciba
Nekem a pasim csak egy kicsit izgatni szokta az ujjával még szex közben es utana át teszi megnyalja az ujjat benyálazza es at teszi fenekbe
23l
Mi elöször punciba csináljuk, én nagyon nedves vagyok, jut hátulra, ő is eléggé. Utána kicsit benyálazza még, a farka hegyével lassan lassan tágítja, van hogy még ujjaz, vagy én magamat, nálunk nem szokott gond lenni.
Nekem az fájt mikor legelőször análoztunk, de akkor nagyon rágörcsöltem. Mióta sikerül ellazulni még élvezem is néha
Sok kamu tiniválasz.
Ott semmi nedvesség nem termelődik, sérülne.
Attól hogy rendszeresen análozil egy pár az nem azt jelenti hogy olyan szinten tág a lány ánusza ,hogy simán minden nélkül át tudod rakni punciból popsiba... Mert ha normálisan megfelelő előkészületekkel análozil rendszeresen egy pár akkor nem fog sérülni az izomzat nem fog ki tágulni... azaz mindig lesz szükség lazításra ,tágításra ,fokozatosságra és síkosításra síkosítóval...
Gondolj bele akinek annyira lazák az irmai oda lent hogy nedves punciból egyből mindenféle előkészület nélkül és fájdalom nélkül be megy annak a lánynak valószínűleg a záró íznyi tropára vannak menve és széklet vissza tartási gondokkal küzd...
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!