Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20vagyok sok a 12 fiu? Osszes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20vagyok sok a 12 fiu? Osszes gumi nelkul

Figyelt kérdés

#12fiu
2019. febr. 1. 20:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem sok. Persze vigyázz azért magadra, és biztos ami biztos, menj el és vizsgáltasd meg magad.

Nem kapcsolódik hozzád, szóval légyszi ne vedd magadra, csak eszembe jutott egy vicc.

A farkas elkapja a nyuszikát az erdőben, behúzza egy bokorba és megdugja. Miután kijönnek megkérdezi a nyúl:

"Mondd csak farkas koma! Van neked papírod arról, hogy nincs AIDS-ed?

- Persze, itt van.

- Akkor azt most nyugodtan összetépheted!"

2019. febr. 1. 21:23
 12/20 anonim ***** válasza:
36%
Ha te vagy a Lákátosz Káfétéria Ásztéroidá,akkor az a helyzet,hogy még kevés is..
2019. febr. 1. 21:30
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

Nekem soknak tűnik.

Én 23 vagyok és csak kettő férfival szexeltem, durván 8 év alatt.

Jelenleg több éve, tartós kapcsolatban élek és az előtte lévő kapcsolatom sem pár hónap volt.

2019. febr. 1. 21:39
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
Sok.
2019. febr. 1. 22:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm is habzsolta a pasikat.

Most HPV-s.

Ennek a HPV-nek bátran olvass utána. Aztán tedd frl ezt a kérdést újra. Magadnak.

2019. febr. 1. 22:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit sok. És bocs h ezt mondom de h lehetsz ilyen felelőtlen, és eszetlen h minden pasival gumi nélkül szexeltél?

Nem gondoltál rá h elkaphatsz vmi nemibetegséget? Vagy az nálad nem számít.

Egy tuti, ezt a további kiszemelteidel ne oszd meg h minden pasival gumi nélkül szexeltél.

L

2019. febr. 1. 22:43
 17/20 Whitewolf19 ***** válasza:

Te nem vagy valami túl intelligens leányzó, már a kérdés megfogalmazásából is kitűnik.. hogy ha ezzel egyenes arányban lett volna szét téve a lábad.. akkor még talán 10 év múlva is szűz lennél.

Sajnálom, hogy erre van valakinek passziója.

2019. febr. 1. 22:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Én 3. pasija voltam egy fiatal lánynak és miután szakítottunk 5 hónapot jártam a Mária utcába. Neked halvány lila fingod sincs mi lehet benned!
2019. febr. 2. 00:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha fociztok oda 11 kell.
2019. febr. 2. 06:35
 20/20 anonim ***** válasza:

"Én 3. pasija voltam egy fiatal lánynak"

3. pasi, de hanyadik szexpartner? Azért a nőknek sem kell elhinni mindent, mondom ezt nőként (bár való igaz, hogy 1 embertől is el lehet kapni bármit)

2019. márc. 10. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!