Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20vagyok sok a 12 fiu? Osszes gumi nelkul
Szerintem nem sok. Persze vigyázz azért magadra, és biztos ami biztos, menj el és vizsgáltasd meg magad.
Nem kapcsolódik hozzád, szóval légyszi ne vedd magadra, csak eszembe jutott egy vicc.
A farkas elkapja a nyuszikát az erdőben, behúzza egy bokorba és megdugja. Miután kijönnek megkérdezi a nyúl:
"Mondd csak farkas koma! Van neked papírod arról, hogy nincs AIDS-ed?
- Persze, itt van.
- Akkor azt most nyugodtan összetépheted!"
Nekem soknak tűnik.
Én 23 vagyok és csak kettő férfival szexeltem, durván 8 év alatt.
Jelenleg több éve, tartós kapcsolatban élek és az előtte lévő kapcsolatom sem pár hónap volt.
Egyik ismerősöm is habzsolta a pasikat.
Most HPV-s.
Ennek a HPV-nek bátran olvass utána. Aztán tedd frl ezt a kérdést újra. Magadnak.
Kicsit sok. És bocs h ezt mondom de h lehetsz ilyen felelőtlen, és eszetlen h minden pasival gumi nélkül szexeltél?
Nem gondoltál rá h elkaphatsz vmi nemibetegséget? Vagy az nálad nem számít.
Egy tuti, ezt a további kiszemelteidel ne oszd meg h minden pasival gumi nélkül szexeltél.
L
Te nem vagy valami túl intelligens leányzó, már a kérdés megfogalmazásából is kitűnik.. hogy ha ezzel egyenes arányban lett volna szét téve a lábad.. akkor még talán 10 év múlva is szűz lennél.
Sajnálom, hogy erre van valakinek passziója.
"Én 3. pasija voltam egy fiatal lánynak"
3. pasi, de hanyadik szexpartner? Azért a nőknek sem kell elhinni mindent, mondom ezt nőként (bár való igaz, hogy 1 embertől is el lehet kapni bármit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!