Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűzeségemet elveszithetem egy jo baratommal?
En nem vagyok valami erzelmes tipus...de mindenki azt mondja h az elsot az igazival kell...de en ezt valahogy nem igy erzem😅...van egy baratom aki nekem igazabol bejon...majdnem 20 eve ismerjuk egymast es fel ajanlotta h majd "segit" rajtam. ugy gondolom h nem nagyon fog ez erzelmileg felkavarni...mar mint ugy ertem h nem fog bennem ossze dolni a vilag😅 es arra gondoltam h mivan ha vele vesztenem el?
lehet h nagyon nagy hulyesegnek hangzik de pont ezert kerek toletek segitseget/tanacsot h mi a velemenyetek.
Hat ha úgy erzed akkor csináld
Ismered és megbizol benne ez a lenyeg
Nem csak kihasználna
De amúgy ez így úgy hangzik mintha a szüzességed mint egy nyűg, felesleges dolog lenne
Mindegy, a lényeg h óvatosan csinálja és a legfontosabb az h te is akard vele
L
"es fel ajanlotta h majd "segit" rajtam" - micsoda önfeláldozás! Ha tényleg a barátod lenne, nem ajánlgatna ilyesmit!
" ugy gondolom h nem nagyon fog ez erzelmileg felkavarni" - és általában ebből szokott az jönni, hogy valami nem olyan lesz, valami hiányozni fog és soha többet nem tudsz úgy nézni a barátodra, mint előtte.
Nekem férfiként az a véleményem, hogy párkapcsolatban, egy olyan férfivel éld meg az első alkalmat, akihez - inkább többé, mint kevésbé, érzelmileg is kötődsz.
Akkor dumald le vele és ess túl rajta ha ennyire zavar
De az lehet h minden megváltozna a kapcsolatotokban. Sose lehet tudni
3as voltam
"Ha neked ennyire mindegy, akkor miért vártál ezzel több mint 20 évet?"
Lehet, hogy nem akart a sráccal már kiscsoportos óvodás korában szexelni. xD
"Ha neked ennyire mindegy, akkor miért vártál ezzel több mint 20 évet?"
Maximálisan egyetértek. Ha nem lennél érzelmes típus, akkor már régen "túlestél' volna rajta..
"Lehet, hogy nem akart a sráccal már kiscsoportos óvodás korában szexelni. xD"
Igen, biztos 3 éves korára célzott, de mondjuk a 15-20 év közöttire, ugye?
""es fel ajanlotta h majd "segit" rajtam" - micsoda önfeláldozás! Ha tényleg a barátod lenne, nem ajánlgatna ilyesmit!
"ugy gondolom h nem nagyon fog ez erzelmileg felkavarni" - és általában ebből szokott az jönni, hogy valami nem olyan lesz, valami hiányozni fog és soha többet nem tudsz úgy nézni a barátodra, mint előtte."
Na ez meg a másik. Legyen bármilyen igazi is a barátság, ez tönkretenné. Mondjuk itt nem is beszélhetünk igaziról, mert ő csak kihasználna téged és a labilis állapodat. És utána mi lenne? 1 alkalom csak? Vagy összejárnátok? És ha beleszeretsz? Nem tudhatod hogyan hatna rád a szex, lehet, hogy még jobban kötödnél hozzá.. Az igazi barátok nem vonzódnak egymáshoz.. Ha jól megértétitek egymást és vonzódtok is, akkor miért nem jöttök össze?
Az előttem szólókat kiegészíteném azzal, hogyha annyira biztos lennél magadban, akkor nem itt kérdezgetnél. Te is tudod, hogy rossz ötlet.
"kicsit annak erzem...nyugnek...nem teljesen igy fogalmaznek de ez a lenyeg.."
Aztán miért? Fizikai fájdalmat okoz? Nem kell annyira túlmisztifikálni a dolgot: nem leszel menőbb szüzeség elvesztése után, ellenben egy életre hazavághatja a szexuális életed egy rosszul végződött első szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!