Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most lettem pár napja 18 és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lettem pár napja 18 és még szűz vagyok, gáz ha emiatt elveszítem?

Figyelt kérdés

Nagyon cikinek érzem már, szinte minden barátnőm túl van rajta, mert volt, vagy van kapcsolatuk, de én még nem is csókolóztam!

Gáz lenne megkérni egy haveromat, hogy vegye el ? Szeretnék már túl lenni rajta, meg már kiváncsi is vagyok. Ha az igazira várnék, lehet, hogy sose szexelnék....

Lány vagyok persze.

2019. jan. 31. 02:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A második válaszoló vagyok. Félre ne érts, nem azt mondtam, hogy mindenki biztosan megbánja, aki viszonylag korábban kezdi meg a szexuális életet. Csak azt szerettem volna szemlélteni, hogy viszont nem is mindig jó, főleg ha azért történik, mert az egyik vagy mindkét fél úgy megy bele, hogy nincs rá kész lelkileg, csak azért, hogy túllegyen rajta. Nyilván ha az ember tényleg igazán szerelmes, akkor valószínűleg szép emlék marad.
2019. febr. 1. 13:12
 12/12 anonim ***** válasza:

"Nagyon cikinek érzem már, szinte minden barátnőm túl van rajta,"

Ha ők kútba ugranak, akkor te is?

Egyébként tartani fogják a gyertyát is? Ha nem (és zavar, hogy cikiznek), akkor mondd azt, hogy elveszetted (de ne tedd meg!). Így nem csinálsz butaságot, és a "ciki" sem leszel (bár most sem vagy az)

2019. márc. 10. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!