Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lettem pár napja 18 és még szűz vagyok, gáz ha emiatt elveszítem?
Nagyon cikinek érzem már, szinte minden barátnőm túl van rajta, mert volt, vagy van kapcsolatuk, de én még nem is csókolóztam!
Gáz lenne megkérni egy haveromat, hogy vegye el ? Szeretnék már túl lenni rajta, meg már kiváncsi is vagyok. Ha az igazira várnék, lehet, hogy sose szexelnék....
Lány vagyok persze.
Drága. ☺️ 18 éves korom elején én is éreztem magam, úgyhogy tudom milyen szar. Mármimt tényleg. Úgy érzed, hogy nagyon gáz vagy, és hogy mennyi mindenről lemaradsz. És most ne azt mondom, hogy semmit ne tegyél azért, hogy rád találjon valaki, akivel végre megtörténhet, de emiatt tényleg ne érezd magad rosszul. Tudom, ez nem így megy, nekem is mindig ezt mondták, de a lényeg, hogy egy nagyon jó barátnőm és a húgom is 14 éves korukban vesztették el (gondolj bele abba, amikor a húgod 14 évesen már szexel, te meg még 18 évesen nem, na emiatt különösen ultragáznak éreztem magam), de ahogy beszélgettem velük erről, mimdketten azt mondták (a barátnőm 18 évesen, a húgom 16 évesen), hogy bár később történt volna meg, mert nem volt még kész a lelkük erre. A húgom rendesen undorodott egy jó ideig tőle, mert nem kellő érettséggel ment bele.
És most eztel nem azt szeretném mondani, hogy senki sem lehet érett rá 14 évesen, hanem azt, hogy nem baj, hogyha vársz vele, vagy hogyha csak mondjuk 1-2 év múlva történik meg.
Velem végül 18 éves korom vége felé történt meg a dolog, előtte pedig már csókolóztam pár emberrel, de például az első tökre nem volt jó. A szex viszont igen, mert romantikus volt és szép és éreztem, hogy én tényleg akkor, ott azt akartam, 100%-ig. Más kérdés, hogy aztán nem alakultak olyan szépek a dolgok, de nem csinálnám vissza. És örülök annak is, hogy előtte nem történt meg.
Tudnod kell, hogy a szex meg ez az egész nem olyan nagyon misztikus dolog, mint amilyennek most tűnik, egyszerűen csak jó érzés benne lenni.
Ha azért kérdeznéd meg erről a haverodat, mert kívánod, szimpatikus, bízol benne, van köztetek kémia és elképesztően kíváncsi vagy és ég benned a vágy, akkor azt mondom, hogy rendben van. Viszont ha csak azért, hogy elmondhasd, hogy már voltál már együtt valakivel és nincs is ott a szikra köztetek, akkor azt mondom, hogy inkább ne. Egy picit még ráérsz.
Ha pedig amelett döntenétek, hogy megteszitek és esetleg nem olyan lesz, mint vártad, akkor ne keseredj el. A szexet is gyakorolni kell, hogy jó legyen. Ha szeretnél erről még beszélni, nyugodtan írj. 😊
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!