Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom orvosolni azt, hogy ne menjek el az ágyban gyorsan?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy pár perc alatt elmegyek. Olvasgattam ezt-azt, mivel lehetne orvosolni, de olyanok véleményét szeretném itt kikérni, akik ilyen problémával küzdöttek és sikerült is ezt leküzdeniük.2019. jan. 30. 22:42
1/3 anonim válasza:
" Drágám 1 perc és jövök. "
Kimégy kivered, iszol egy pohar vizet, és uccu be a csajhoz. Ez a spontán szexhez jó.
Előre tervezett szexnél meg mielőtt sor kerül rá, minimum 1 félórával előbb vered ki.
De megis beszélheted a partnerrel, hogy pl váltogatjátok a pózokat. Nekem bevált.
2/3 David134 válasza:
Először is,óvszerben vagy anélkül csinálod?
Másodszor,milyen pózban?
Harmadszor,hogy mozogsz közben? Lazán,Ritmusosan?Gyorsan?
Ezeket kéne tudni.
3/3 anonim válasza:
Azt amiről szó van ejakuláció prékoksznak hívják. Nem olyan bonyolult a dolog, csak kicsit oda kell figyelni. A kérdés, hogy kivel is szexelsz, és milyen körülmények között. Ha a feltételek nem optimálisak egy jó szexhez, akármiért is, akkor előbb azokon kell változtatni. Azután meg kell beszélni a hölggyel a dolgot, és közösen kell lépni. Mármost én azt csinálnám, hogy 1. csiklónál addig vinném a hölgyet, hogy egészen a határon legyen, vagy akár el is élvezzen - ez a csajok 90 %-át nem zavarja, mert náluk külön van a hüvelyi és a csikló általi kielégülés. Továbbá, amikor el akarsz durrani, akár vaginán kívül, kérd meg a hölgyet, vagy tedd meg magad, hogy nagyon erősen megszorítodd a makkodat, amitől kicsit visszalépsz a nagy hevületben. És továbbá, ha a hölgy nem tudna, akkor meg kell tanítani maszturbálni, azaz meg lehet csinálni, hogy közösen maszturbáltok. A hölgy kielégítésénél ne vesd meg az orális élvezeteket, de hasonlókat várj el tőle is. Így azután előbb utóbb feloldódnak a gátlásaid. Mindenesetre, csak együtt mindent és soha sem külön. Olyan hülyeségekre ne gondolj, hogy abbahagyod szex közben, aztán folytatod, mert visszamész, bedugod, és puff. Szóval közösen, megbeszélni, helyzetet tisztázni. Ha a csaj, hölgy türelmetlen, akkor párterápia - amennyiben nem akár megérteni. Ha viszont hagy szenvedni, akkor baj van, mert nélküle nem megy - legfeljebb mással. Rajta, és nem lesz semmi baj, meglátod (ez egy neurotikus tünet, minden második férfinek van, csak nem vallja be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!