Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ugye vettem elö fizura egy...

Kiss Pisti kérdése:

Ugye vettem elö fizura egy Samsung Galaxy J5 2016 telefont a T-mobilnál a multhéten, és nagyon meriti valami az aksiját neki. Ilyenkor ezt mivel lehet orvosolni hogy ne merüljön ilyen gyorsan le? Csak a Messenger és az Opera van rajta.

Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Rakj fel egy progit ami megmutatja mi eszi az aksit... pl GSm battery
2016. nov. 16. 14:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen :)

Nekem még olyanokat mondtak hogy vegyem ki az aksit 1,2 órára és rakjam vissza és tegyem fel töltöre és töltsem egy napig.Meg még mondtak olyant is hogy süttesem ki és akkor nem fog gyorsan lemerülni.

2016. nov. 16. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki mondta,de butaság.. mai aksik tönkre vágja ha kisütöd
2016. nov. 16. 19:07
 4/4 Alex Fly ***** válasza:

Új telefonnál (és új akkunál is) kell egy kis idő, mire a fogyasztás (merülés) beáll a normális szintre. Addig előfordulhat ilyesmi...

De ha egy hete vetted, akkor még garanciális, tehát veszteni nem vesztesz semmit, ha beviszed és rákérdezel...

2016. nov. 16. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!