Mitol fagy le a telefonom?
Ha mobilnetet hasznalok, nem birom hasznalni a Messengert. Lefagy, szaggat, lassu.
De ez csak mobilnetnel. Kicsereltem a memoriakartyamat egy ujra es arra athelyeztem az alkalmazast, azt hittem jo lesz. De ugyanugy hasznalhatatlan. Wifivel semmi problema.
(Samsung s4 mini)
Próbáld meg gyárira visszaállítani, esetleg ha találsz rá még valamilyen frissítést, akkor tedd fel, hátha jobb lesz.
Ha ilyesmi már nincs, és változatlanul rossz, akkor marad a custom ROM, mondjuk cyanogen, mert az s4 mini már nem támogatott, így szerintem nem fognak már javítani a szoftveren. Sajnos a 2014-15 előtti samsungokkal ez nagy baj...
Az uj memoriakartya elott is ezt csinalta.
Mikor eloszor volt mobilnetem es azt lelassitottak, onnantol fagy az egesz messenger. Azt hittem a lassitas miatt, de aztan idovel kiderult, hogy mindenhogy sz*r.
Koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!