Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitol lehet offline modban a...

Mitol lehet offline modban a telefonom?

Figyelt kérdés

Van egy nokia n8-as keszulekem. Offline modban van,probaltam tobb fele kartyaval is de nem mukodik.... azt irja ki hogy nincs sim kartya......... az osszessel hogy lehet ez?

Ha atakarnam rakni normalba nem engedi.Igy nem tudok se hivni,se hivast fogadni mert igy terero sincs... Mit tudnek vele kezdeni? Semmire nem reagal :( koszonom a valaszokat.

2014. máj. 20. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem rossz a sim érintkező? Vagy az antenna?

Vagy nincs rajta iemi lock?

Reüllőgépüzzemmód nincs bekapcsolva?

2014. máj. 20. 23:50
 2/7 A kérdező kommentje:
imei lock-ra gondoltal? azt hogy tudom megnezni? csinaltam rajta gyari visszaallitast is de semmi :(
2014. máj. 21. 00:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, arra! :)

De azt csak tudod kellene, hogy lopott vagy valami oknál fogva letíltották a hálózatból nem?

Piszok nem ment be a simfoglalatba? Vagy nem tört le/bele belőle érintkező?

2014. máj. 21. 00:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

SIM kártya érintkezőivel lesz a gond...

Ha semmilyen módon nem sikerül bekapcsolódnia akkor csak mobil szervizes tud neked segíteni.

2014. máj. 21. 09:34
 5/7 A kérdező kommentje:
nem lopott,blokk is meg van,minden egyes tartozekkal es dobozzal.. az kizart. lehet hogy a sim kartya helye lesz az oka? de elotte 1 nappal meg hasznalta az illeto ezert nem ertem.. :(
2014. máj. 21. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet ,amikor kivette a saját sim kártyáját akkor megsérült az érintkező/elmozdult a tartó---stb???

2014. máj. 21. 12:18
 7/7 bp1985 ***** válasza:
Lehet letiltoták a készüléket.
2014. máj. 21. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!