A "hullaszint" milyen gyorsan lehet orvosolni?
Figyelt kérdés
Utálok napozni meg kint lenni a napon míg szét nem égek, szóval már hosszú évek óta nem napoztam, és a lábam pl már olyan mint egy hullának, szép fehér. Mennyit kéne napoznom arra, hogy egy kis színem legyen? Nem kell barna legyek, olyan közepesen, hogy ne nézzek ki úgy mintha halálos beteg lennék vagy valami. Egy nap mennyit érdemes napoznom? Jahh és jelenleg nincs semmi naptejem vagy valami, pár percre kifeküdhetek azért napozni? Annyira nem ég a nap szóval vigyázok hogy ne égjek le meg semmi. Napi hány percet érdemes napoznom?2011. jún. 25. 13:28
1/9 ssup válasza:
Én is ilyen vagyok... Szerintem addig ne napozz amíg nincs naptejed, mert nem a leégés a legfőbb veszély, hanem a bőrrák.
2/9 A kérdező kommentje:
Ma egy 4-5 percre feküdtem ki de akkor veszek először naptejet.
Téged nem zavar hogy fehér vagy? Én már apámtól megkaptam azt hogy nincs-e kedvem napozni mert olyan fehér vagyok..eddig nem zavart de most hogy említette már igen :(
2011. jún. 25. 15:21
3/9 ssup válasza:
Ó zavar, de napoztam is, csak annyira unalmas! Amikor azt hiszem hogy már egy kicsit barnultam, bemegyek a barátaim közé, és úgy nézek ki mint egy hulla... De már megszoktam, sajnos nem nagyon megy a barnulás, talán többet kéne kimenni .
4/9 topicon 44 válasza:
Szerintem a szolárium jót tenne neked 3-4 percre bemennél és ezt megismétled még 2x 3x és máris jó színed lesz és nem kell kint a napon feküdnöd.
5/9 ssup válasza:
Mert a szolárium az rohadtul egészséges ... ráadásul sokba is kerül.
6/9 A kérdező kommentje:
Szoláriumra nem akarok költeni...annyira azért nem zavar inkább többet napozok és várom mikor kezdek barnulni. De azért köszi :)
2011. jún. 25. 19:51
7/9 topicon 44 válasza:
Ha hetente egyszer elmegy igenis egészséges,és nem drága,de ha te azt akarod h hulla színű maradj akkor jó úton haladsz.:)
8/9 A kérdező kommentje:
Mert napozással már nem is lehet barnulni csak szolival vagy mi? :)
2011. jún. 27. 12:03
9/9 ssup válasza:
Hát tényleg rohadtul egészséges :DDDD istenem jókat lehet nevetni itt. Amúgy meg kinek mi a drága... A védő-szolizó krém legalább egy 10esben van barátnőmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!