Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csajt látogatjátok rendszeresen a rosszlányokon?
#11:
Itt nem arról van szó, hogy nem értékelem. Az a helyzet, hogy olyanról hallottam, hogy valakibe pl a humora, az esze, a figyelmessége miatt szeretnek bele, ám hogy a becsületessége miatt gyúljon lángra a szerelem tüze, olyanról nem tudok.
Michelin babákat nagyrész utálják a nők. Legyen normális, edzett testalkadot. Sportolj valamit az a lényeg.
Ehhez egy forint nem kell. Lehet futni, kint edzeni, bringázni, betonból öntesz súlyokat stb...
Hugo Boss is egy f...szság.
Bemész H&Mben, veszel normális igényes ingeket pár ezerből, meg farmert és bőrcipőt. Fel vagy öltözve.
Mert persze csak akkor lehet valakinek csaja, ha Hugo Boss öltönye van. Ezek szerint minden férfi, akinek van barátnője, csakis Hugo Boss öltönyben engedheti meg magának. LOL.
Veled az a gond, hogy egy ügyű vagy. Ezen nehezebb változtatni, mint az öltözéken.
Az baj ezután szokott következni viszont.
Ahhoz hogy értelmes csajokat találj akik nem Hugo Boss függőb golddigger luvnyák..., kell némi ész, intellektus és humor. Egyetemista vagy értelmiségi munkát végző lányokhoz már több kell ilyen téren.
Régebben futottam, de egy hónap után valahogy abbamaradt. A súlyzózást is kipróbáltam, de motiváció hiányában 3 hét után hagytam az egészet.
Öltözködni turiból szoktam. A munkába járáshoz elég, amit ott veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!