Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik csajt látogatjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik csajt látogatjátok rendszeresen a rosszlányokon?

Figyelt kérdés
Miért őt? Nick vagy link privátban is jöhet ha nem akarjátok közzétenni

2019. jan. 29. 19:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
14%
#10 Akkor mégsem tévedtem. Nem értékeled magad annyira, hogy mások is értékeljenek. Ha a becsületesség az egyetlen, amit ki tudsz emelni, és azt is így - hogy ahogy nézem, te sem tartod sokra - nem várj csodát.
2019. jan. 31. 10:50
 12/29 anonim ***** válasza:
50%
Igen. Nincsenek külső értékeim.Felszínes világot élünk. Ha nem nézel ki jól akkor hiába vannak jó belső értékek, az csak arra jó hogy melletted maradjon a nő. Hányszor írogattam itt is nőkkel de amint képet küldtem annyit sem kaptam vissza hogy A vagy B.
2019. jan. 31. 10:58
 13/29 anonim ***** válasza:
A külső értékek is fontosak, te sem jönnél össze egy szakadt csövessel. Törődj többet a külsőddel, sport, igényes ruhák, ápolt külső, hogy meg akarják ismerni a belsődet is. Arról nem is beszélve, aki nem törődik azzal, hogy nézzen ki, hogy mit meséljen a megjelenése saját magáról, azon persze, hogy átnéznek.
2019. jan. 31. 11:22
 14/29 anonim ***** válasza:
84%

#11:

Itt nem arról van szó, hogy nem értékelem. Az a helyzet, hogy olyanról hallottam, hogy valakibe pl a humora, az esze, a figyelmessége miatt szeretnek bele, ám hogy a becsületessége miatt gyúljon lángra a szerelem tüze, olyanról nem tudok.

2019. jan. 31. 12:27
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
A külső megjelenés, az első szűrő. Ha azon túljutottál akkor jelennek meg a belső értékek: világnézet, határozottság, életrevalóság stb...
2019. jan. 31. 12:31
 16/29 anonim ***** válasza:
23%
Nálam a külső is vacak. Nincs pénzem Hugo Boss öltönyre, sem arra, hogy Michelin-baba méretűre gyúrjam magam.
2019. jan. 31. 12:48
 17/29 anonim ***** válasza:
93%

Michelin babákat nagyrész utálják a nők. Legyen normális, edzett testalkadot. Sportolj valamit az a lényeg.

Ehhez egy forint nem kell. Lehet futni, kint edzeni, bringázni, betonból öntesz súlyokat stb...

Hugo Boss is egy f...szság.

Bemész H&Mben, veszel normális igényes ingeket pár ezerből, meg farmert és bőrcipőt. Fel vagy öltözve.

2019. jan. 31. 12:59
 18/29 anonim ***** válasza:

Mert persze csak akkor lehet valakinek csaja, ha Hugo Boss öltönye van. Ezek szerint minden férfi, akinek van barátnője, csakis Hugo Boss öltönyben engedheti meg magának. LOL.

Veled az a gond, hogy egy ügyű vagy. Ezen nehezebb változtatni, mint az öltözéken.

2019. jan. 31. 13:01
 19/29 anonim ***** válasza:
85%

Az baj ezután szokott következni viszont.

Ahhoz hogy értelmes csajokat találj akik nem Hugo Boss függőb golddigger luvnyák..., kell némi ész, intellektus és humor. Egyetemista vagy értelmiségi munkát végző lányokhoz már több kell ilyen téren.

2019. jan. 31. 13:02
 20/29 anonim ***** válasza:

Régebben futottam, de egy hónap után valahogy abbamaradt. A súlyzózást is kipróbáltam, de motiváció hiányában 3 hét után hagytam az egészet.

Öltözködni turiból szoktam. A munkába járáshoz elég, amit ott veszek.

2019. jan. 31. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!