Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostival milyen gyakran?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baltaarcúu kérdése:

Prostival milyen gyakran?

Figyelt kérdés

Aki prostihoz jár,milyen gyakran veszi igénybe mondjuk 1 hónapban?

Volt már olyan hogy összejött a prosti a vendégével?

Nem az utcai prostira gondolok,hanem a fusiként ebben "dolgozó" igényes,kedves lányra.

2019. jan. 28. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Hetente megyek
2019. jan. 28. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
"fusiként ebben "dolgozó" igényes,kedves lány" Ezt hogy' sikerült igy összeszedned???
2019. jan. 28. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Négy éve él a kapcsolatunk, havi egy-két estét tölt nálam. Nem nevezném igazi prostinak. Volt hogy jópár alkalomért nem kért semmit... Esélytelen hogy összejöjjünk.
2019. jan. 28. 22:28
 4/8 Bummer ***** válasza:
70%

Én húszas éveimben kb. hatszor voltam fizetős szolgáltatáson, ebből háromszor masszázsosnál aki ugyanaz volt.

Egyiket se mondanám úgy hogy "prosti". Pénzért adtak de nem akárkinek akármit akiknél én voltam.

2019. jan. 28. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Leginkább pénzkérdés, mostanában sehogy, de amíg volt rá keret, addig ritkán ugyan, de jártam. Hosszútávon rengeteg pénzt elvisz.
2019. jan. 29. 08:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Szép lány,nem ez a fő foglalkozása,néha hirdet csak...szerintem csípjük egymást,elmentette a számom puszisnak...imádom csókolgatni,ölelni...
2019. jan. 29. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Mennyit kér egy ilyen csaj a szexért?
2019. jan. 30. 23:13
 8/8 A kérdező kommentje:
16 ezer
2019. febr. 3. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!