Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek ha szex közben meg vagytok kötözve vagy bilincselve? Melyiket jobban? Milyen gyakran használjátok? Próbáltatok, vagy kipróbálnátok más eszközt is, mi az ami izgatja a fantáziátok?
Figyelt kérdés
2019. jan. 18. 11:31
1/17 anonim válasza:
egyik régi partneremnek a duct tape jött be, a maga előnyeivel és hátrányaival, igaz az alapból BDSM kapcsolat volt
F
2/17 anonim válasza:
Voltam párszor, nem volt rossz.
3/17 anonim válasza:
En mindkettot szeretem ;) tarsulhat hozza enyhe bdsm
5/17 anonim válasza:
Próbáltam már mindkettőt, nekem bejött. Azért persze nem minden alkalommal, de időnként alkalmazva szerintem izgalmas.
6/17 anonim válasza:
havi 1-2 alkalommal használunk bilincset vagy hogy sállal kikötjük egymást az ágyhoz
mi próbáltunk már dildót és vibrátort is
7/17 anonim válasza:
Igen szeretem.
Talán a bilincset jobban szeretem.
Eddig csak párszor fordult elő h szex közben megbilincseljenek, vagy megkötözzenek.
De más eszközök kipróbálására is nyitott vagyok.
8/17 anonim válasza:
Ágyamnál van kikötőzös cucc 29N
9/17 anonim válasza:
imádom, nekem nagyon bejönn, elég korán is kezdtem
10/17 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön mindkettő. A bilincs előnye, hogy egy pillanat alatt rád kerül. Kötéllel izgalmasabb kötözéseket lehet csinálni. Nekem a csukló-boka-gúzs és a melltartó-kötés a kedvenceim. Szinte már művészi kötözéseket lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!