Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szeretitek ha szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretitek ha szex közben meg vagytok kötözve vagy bilincselve? Melyiket jobban? Milyen gyakran használjátok? Próbáltatok, vagy kipróbálnátok más eszközt is, mi az ami izgatja a fantáziátok?

Figyelt kérdés

2019. jan. 18. 11:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Eddig még csak a kötözést próbáltam de más is bejönne és szívesen kipróbálnám.
2019. jan. 19. 15:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kötözve és bilincselve is voltam már. A bilincset (igazit) jobban szeretem. Gyorsabb és biztosabb, mint a kötél/kötözés. (Izgató a bilincs kattogása, csörgése, csilingelése. Ami izgalmas: a bilincsből nincs menekvés, kivéve, ha lazán teszik fel.)

Szájpecket, mellbimbó-csipeszt, erényövet próbálnék fel/ki szívesen.

2019. jan. 20. 17:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen szeretem, kötél vagy inkább amit imádok selyem szalagok. Erősek nem vágnak és tartósak. Bilincs is van, igaziak, csak az nyomot hagy nekem, de így télen nem zavaró nem látszódik annyira. Heti rendszerességgel használjuk is őket. 24L
2019. jan. 20. 20:27
 14/17 Boszorkány_ ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszene a bilincs de még nem volt alkalmam kipróbálni.20l

Nem kérek privátokat

2019. febr. 7. 22:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Előző párom ágyhoz kötött tetszett

Mostani párom egyszer összebilincselte a kezem, az is nagyon tetszett

A kötözés jobban bejött, es örülnék ha gyakrabban előfordulna, viszont enélkül is izgalmas és tartalmas minden együttlétünk

20/L

Privátot nem kérek! :)

2019. febr. 8. 09:29
 16/17 A kérdező kommentje:

Jó látni, hogy ilyen sok hölgy nyitott erre.

#7 #11 miket szeretnétek még kipróbálni?

#8 ilyen sűrűn szükség van rá?

#10 teljesen egyetértek veled, nekem is pontosan ezek miatt tetszenek.

#12 mi akadályoz meg abban, hogy kipróbáld őket?

2019. febr. 9. 19:09
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagy kedvencem amikor rámteszi a szájpecket és az análkampót a popsimba, és a kettőt hátul összeköti egy olyan rövidebb szíjjal, ami miatt a fejem hátra hajtva kell tartanom végig. Kezem hátul összebilincselve, lábam terpeszben kikötve az ágyhoz. Szememre pedig egy szemkötő hogy ne lássak semmit, és így tesz magáévá ebben a pózban. Ez viszonylag gyorsan megoldható, nem tart sokáig a kötözés, és nagyon nagy élményt ad mindkettőnknek. Persze nem minden alkalommal, de heti 2-3-szor játszunk ilyet. :)
2022. szept. 15. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!