Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy napra férfiak lehetnétek, mi az, amit mindenképp kipróbálnátok?
# 2/2
Mi köze ennek a leszbikussághoz? Férfi lenne egy napra nem szisszi meg asszonyember meg akarmi.
Kicsit sok volt a kinzi libsi mese tesa.
Szerintem megdugnék annyi nőt, amennyit csak lehet azok közül, akik tetszenek, de heterok. :) ja, és kegyetlenül szétaláznám azt, akivel megcsalt a barátom.
Elcsábítanám,aztán pedig hazavinném, kikötözném és ha a farkam kicsi lenne, akkor egy nagy műpénisszel a torkáig hatolnék, hogy fojjon a könnye, öklendezzen, közben befognám az orrát. Aztán szárazon seggbedugnám azzal a műizével, megdugnám, de úgy, hogy én is meg az is benne lenne... Utána a torkára élveznék és két kézzel megöklözném mindkét helyen síkosító nélkül. Utána leköpném és kidobnám a lakásomból pucéran. :)
Hmmm, de jól hangzik. Ja...és szerintem addig fojtogatnám, míg homályos tekintettel nem nézne rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!