Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki miért/milyen célból látogatja gyakran ezt a kategóriát?
Unaloműzés céljából, és érdekel h ki mit gondol egyes kérdéseknél.
L
Szeretek véleménytalkotni, segíteni másoknak, és tanul is az ember a normális válaszokból.
De:
Én meleg vagyok, sok homofób azzal érvel az életben, hogy a melegek milyen gusztustalanok, egymás seggében matatnak és a többi. Nekik javasolnám a hetero kategóriát, hogy rájöjjenek, hogy attól, hogy valaki hetero, még lehetnek betegebb vágyai.
Viszont a tudatlanság az nagyon taszító, főleg mikor valaki hülyeségeket ír, és még komolyan is gondolja. (kategóriától függetlenül)
ma 17:43
De ha te b**i vagy (meleg a radiátor maximum) akkor mit keresel heteroszexuális kérdés alatt? A saját szabályaidat se tudod betartani, vagy úgy gondolod hogy rád nem vonatkoznak?
Osztom a véleményét a 6-os válaszadónak, csak én hetero részben szoktam. AMúgy más témákban is segítek, ha tudok megfelelő válasszal szolgálni.
És már én is sokmindenben kaptam segítséget ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!